News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Nacho κερδίζει την ανανέωση

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Του Hugo Cerezo

Κάνει την καλύτερη σεζόν του στο σύλλογο και οι δύο πλευρές θέλουν να καταλήξουν σε μια νέα συμφωνία


Η Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Nacho βάζουν τα θεμέλια αυτού που θα’ναι η μελλοντική ανανέωση του canterano για την Ρεάλ Μαδρίτης. Στο εύρος των ανανεώσεων που άνοιξε αυτή την σεζόν απ’την οντότητα της Concha Espina εισέρχεται δικαιωματικά ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος ολοκληρώνει την καλύτερη σεζόν του στην πρώτη ομάδα. Η καρφίτσα θα’ταν ένα νέο συμβόλαιο που θα διευρύνει τη δέσμευσή του με τη Ρεάλ, η οποία λήγει το 2021.

Υπήρξε ήδη μια ελαφρά επαφή, αρκετή έτσι ώστε να καταστεί σαφής η προδιάθεση και των δύο. Η Μαδρίτη υπολογίζει τον Nacho κι ο Nacho υπολογίζει τη Μαδρίτη. Οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν σύντομα μ’ένα πιο επίσημο τρόπο, αν και η συμφωνία μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη, με δεδομένο το ενδιαφέρον του συλλόγου και του παίκτη να συνεχίσουν μαζί.

Η εξέλιξη του Nacho υπήρξε σταθερή από τότε που ο Μουρίνιο, πίσω στο 2012, τον έκανε παίκτη της πρώτης ομάδας, φυσικά, προπονούμενος με τους μεγάλους, αλλά παίζοντας σχεδόν πάντα με την Castilla. Αλλά η απόδοση που προσφέρει φέτος είναι η καλύτερη των πέντε σεζόν του στη Ρεάλ. Έχει ήδη 1.382 λεπτά μοιραζόμενα σε 17 παιχνίδια, 15 ως βασικός. Είναι μόνο 221' μακριά απ’το να ξεπεράσει το ρεκόρ του, απ’το περασμένο έτος, το οποίο ήταν επίσης εκείνο όπου είχε παίξει τα περισσότερα (1603) απ’την άφιξή του.

Το δίδυμο του με τον Varane ήταν κλειδί σε δύο νύχτες μέγιστης απαίτησης, τόσο στο Calderón (0-3) όσο και στο πρώτο σκέλος εναντίον της Σεβίλλης (3-0). Και στο Pizjuán κέρδισε τη θέση του βασικού σ’αυτήν την αλλαγή συστήματος που τον φέρνει να’ναι ένας απ’τους παίκτες που αξίζουν περισσότερο να’χουν θέση στην εντεκάδα. Η στιγμή του έχει συνέχεια με την εθνική, όπου ο Lopetegui τον έχει καλέσει στις τελευταίες δύο αποστολές.

Κοντά στην εκατονταετηρίδα

Ο Nacho απέχει μόλις τέσσερα παιχνίδια απ’τα 100, που κατανέμονται ως εξής: δύο στην σεζόν 10-11, ένα στην 11-12, 13 στην 12-13, 19 στην 13-14, 22 στις δύο τελευταίες και 17 στην φετινή. Απ’την άφιξή του το 2001 στην La Fábrica, ο ευέλικτος αμυντικός, ο οποίος έχει τρία γκολ, δεν τραυματίστηκε από τότε που ήταν παιδί. Εάν ολοκληρώσει την παρούσα σύμβασή του, θα μετρά 20 χρόνια στο σπίτι.


Αγορά δεν του’χει λείψει ποτέ. Στη Roma και σ’άλλες ιταλικές ομάδες που παρακολουθούν πάντα την κατάστασή του, έχουν ενταχθεί επίσης κι άλλα βρετανικά σύνολα που ενδιαφέρονται για έναν παίκτη ο οποίος είναι μια εξαιρετική και φτηνή λύση για κάθε προπονητή. Στόπερ εγγυήσεων που μπορεί επίσης να παίξει ως μπακ, επαγγελματίας στο μέγιστο κι άνθρωπος της ομάδας. Στη Μαδρίτη, κάνοντας πάντα ομάδα και χωρίς να προκαλεί προβλήματα, έχει κερδίσει το σεβασμό όλων, αρχίζοντας με το Bernabeu.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.