News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco προπονήθηκε κανονικά και στοχεύει στην εντεκάδα εναντίον της Celta

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Ο Ζιντάν δεν μπόρεσε να’χει τον James

Ο Morata μπορεί να’ναι μια άλλη απ’τις καινοτομίες στο Copa del Rey


Η Ρεάλ Μαδρίτης προπονήθηκε στο Valdebebas με το μυαλό στον πρώτο σκέλος των προημιτελικών του Κυπέλλου, αύριο. Ο Ζιντάν δεν μπόρεσε να’χει τον James, εκτός για την αναμέτρηση του Μπερναμπέου, πέρα απ’τις ήδη γνωστές απουσίες των Bale και Pepe. Τα καλά νέα είναι η επιστροφή του Isco, έχοντας ανακάμψει απ’τον μυϊκό τραυματισμό του, που υπέστη στο ματς με την Γρανάδα και τον έχει κάνει να λείψει απ’τα τελευταία δύο παιχνίδια εναντίον της Σεβίλλης.

Ο Isco στοχεύει στην εντεκάδα αυτής της Τετάρτης στο πλαίσιο των rotations που συνηθίζει να κάνει ο Ζιντάν. Όταν αντιμετώπισε την Σεβίλλη εντός έδρας, ο Γάλλος χρησιμοποίησε ήδη τον πάγκο.


Ο Morata μπορεί να’ναι μια άλλη απ’τις καινοτομίες, αν κι ο Benzema προπονήθηκε ήδη με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Γάλλος έμεινε χθες στο γυμναστήριο, αλλά είναι ήδη στην διάθεση του Zizou. Tejero κι Enzo προπονήθηκαν επίσης με την υπόλοιπη ομάδα στο Valdebebas.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.