News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο ιός Marcelo

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Του Hugo Carrasco

Εν τη απουσία του, οι λευκοί έχουν χάσει οκτώ βαθμούς φέτος


Ο Marcelo αποχώρησε τραυματίας το περασμένο Σάββατο στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Μάλαγα με κάποιες μυϊκές ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του μηρού. Μόλις έγιναν οι αντίστοιχες εξετάσεις στον μπακ, οι ειδήσεις ​​δεν ήταν καθόλου κολακευτικές ούτε για τον παίκτη ούτε για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τραυματισμός II βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο που υπέστη, θα τον κρατήσει εκτός για ένα μήνα, χάνοντας, εκ των προτέρων, σημαντικές δεσμεύσεις, ξεκινώντας απ’τον επαναληπτικό του προημιτελικού του Κυπέλλου εναντίον της Θέλτα κι ένα πιθανό ημιτελικό -σε περίπτωση που η ομάδα του Ζιντάν κάνει την ανατροπή στο Balaídos-, τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και το πρώτο σκέλος του Champions League εναντίον της Νάπολι. Η απουσία του είναι μια απ’τις πιο ευαίσθητες που μπορεί να’χει το λευκό σύνολο, χάνοντας μεγάλο μέρος της αμεσότητας που φέρει απ’τα αριστερά και τη σπίθα που φέρνει στην επίθεση ο Βραζιλιάνος.

Αλλά δεν είναι το μόνο που θα χάσει η Μαδρίτη χωρίς τον Μαρσέλο. Δεν θα’ταν η πρώτη φορά που η σημαντική απώλεια του μπακ συνεπάγεται μια διαρροή βαθμών στο Chamartin. Χωρίς να προχωρήσουμε παραπέρα, αυτή τη σεζόν οι madridistas έχουν παίξει πέντε παιχνίδια χωρίς αυτόν -τρία στη Liga και δύο στο Champions League -, επιτυγχάνοντας νίκη μόνο εναντίον της Οσασούνα. Το υπόλοιπο, τέσσερις ισοπαλίες εναντίον των Λας Πάλμας, Ντόρτμουντ, Eibar και Λέγκια.

Θα προσπαθήσει να προλάβει τη Νάπολι

Ο ιός Marcelo μπορεί επίσης να επεκταθεί στις δύο τελευταίες σεζόν. Πέρυσι, ο Βραζιλιάνος έχασε μόνο δύο παιχνίδια εναντίον αντιπάλων μεγάλης οντότητας -Atlético και Σεβίλλη- και οι madridistas έχασαν και στις δύο. Στη 2014-15, έχασε τρία παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης της οδυνηρής ήττας με 4-0 στο Calderón. Αυτό, με τη Νάπολι στον ορίζοντα, έχει προκαλέσει συναγερμό στο Valdebebas. Το λευκό σύνολο αντιμετωπίζει ένα κολασμένο μήνα με οκτώ δεσμεύσεις, στις οποίες θα προστίθονταν δύο ακόμα στο Copa αν προκριθεί στο Vigo.

Απ’αυτές, ο Marcelo θα μπορούσε να προλάβει τις δύο τελευταίες, εναντίον των Βαλένθια και Villarreal. Κάτι που, σε συνδυασμό με την απουσία του Carvajal -που έχει έναν ίδιο τραυματισμό με τον ομόλογό του στην αριστερή πλευρά- θέτει σε κίνδυνο το τρεμπλ στο οποίο φιλοδοξούν οι λευκοί κι ακόμη και την επιβίωσή τους στις τρεις διοργανώσεις.


Οι δύο λευκοί μπακ θα δουλέψουν έντονα για να’ναι στη διάθεση του τεχνικού στο πρώτο σκέλος του δεύτερου γύρου του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αν και είναι αλήθεια ότι ο παίκτης απ’τη Leganes το’χει κάπως πιο εύκολο -ακόμα κι έτσι θα προλάβαινε πολύ οριακά- απ’ότι ο Μαρσέλο. Υπό αυτό το πλαίσιο αυτό, ο ZZ έχει το καθήκον εξεύρεσης του φαρμάκου, έτσι ώστε, αυτή τη φορά, ο ιός Marcelo να’ναι όσο το δυνατόν περισσότερο καλοκάγαθος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.