News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano απάντησε με ύβρεις στις αποδοκιμασίες του Bernabéu: «Πουτάνας γιοι!»

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Μετά από ένα κακό κοντρόλ της μπάλας αντιμετώπισε την κερκίδα


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απευθύνθηκε προς τις κερκίδες του Santiago Bernabeu με ύβρεις όταν δέχτηκε μία ελαφριά αποδοκιμασία απ’τους οπαδούς του, σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψε το Deportes Cuatro.


Ήταν το 23ο λεπτό του πρώτου μέρους όταν ο Πορτογάλος έχασε τη μπάλα λόγω ενός κακού κοντρόλ. Μετά την έξοδο της μπάλας στην πλευρά ο Πορτογάλος γύρισε το κεφάλι του αντιμετωπίζοντας την κερκίδα. «Πουτάνας γιοι!», διαβάστηκε στα χείλη του στα καστιγιάνικα. Λίγα λεπτά αργότερα πρόσβαλε και πάλι τις κερκίδες αυτή τη φορά στα πορτογαλικά («Πουτάνας γιοι, άντε γαμηθείτε!»), πριν του πει ο Sergio Ramos να ηρεμήσει σ’ένα κόρνερ των αντιπάλων.


Παρά την κακή αρχική ατμόσφαιρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γίνονταν πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, μ’ένα γκολ και μια ασίστ στη νίκη της ομάδας του επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ (3-0) για να καταλήξει χειροκροτούμενος απ’το ίδιο το πλήθος που τον είχε αποδοκιμάσει αρχικά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.