News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Casilla μπαίνει στο παιχνίδι

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Του José Luis Calderón

Ο τερματοφύλακας επιστρέφει ως βασικός εν μέσω πλήρης συζήτησης σχετικά με την κατάσταση της φόρμας του Keylor


Ο Casilla επιστρέφει ως βασικός απόψε εναντίον της Θέλτα. Δεν είναι τίποτα νέο, επειδή το Copa del Rey είναι δικό του. Αυτό είναι το σχέδιο. Αυτό που είναι είδηση ​​είναι ότι η αλλαγή φρουράς στο λευκό τέρμα έρχεται εν μέσω πλήρης συζήτησης σχετικά με την κατάσταση της φόρμας του Keylor Navas.

Το καθοριστικό γκολ του Γιόβετιτς στο Pizjuán την Κυριακή, το οποίο σηματοδότησε το τέλος του αήττητου madridista σερί, ήταν το έναυσμα για τη συζήτηση. Ο Keylor δεν βγήκε καλά για να αποκρούσει έτσι ώστε αμφισβητείται το καθεστώς του, του βασικού, κάτω απ’τα δοκάρια. Ακόμη και το λευκό του μέλλον.

Αμφιβολίες έξω απ’τις πόρτες, που έρχονται σε αντίθεση με την πλήρη υποστήριξη των συμπαικτών και του τεχνικού επιτελείου μέσα απ’τις πόρτες. Στο Valdebebas το΄χουν ξεκάθαρο: ο Keylor δεν αγγίζεται. Εάν υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία, ο Ζιντάν επιβεβαίωσε την υποστήριξη στον τερματοφύλακά του, το οποίο ενημέρωσε η MARCA.


Ο Casilla έχει ήδη παίξει 12 παιχνίδια μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν κι έχει συμμετάσχει σ’όλες τις διοργανώσεις, εκτός απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η ισορροπία είναι εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες, με 14 γκολ παθητικό. Το κύπελλο του επιτρέπει να’ναι ο πρωταγωνιστής και, μέχρι στιγμής, έχει δύο παιχνίδια μπροστά, τα προημιτελικά εναντίον της Θέλτα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.