News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Modric, James και Pepe στοχεύουν στο Vigo

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Των José Félix Díaz και Santiago Siguero

Και οι τρεις παίκτες αναμένεται να προπονηθούν σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα


Η άλλη ανησυχία της Ρεάλ Μαδρίτης πέρα απ’τις αποδοκιμασίες ενός συγκεκριμένου τμήματος των οπαδών είναι η μάστιγα των τραυματισμών. Υπό αυτή την έννοια, ο Ζιντάν περιμένει καλές ειδήσεις αυτή την εβδομάδα. Και μία απ’αυτές έχει να κάνει με τον Modric, ο οποίος θα μπορούσε να ενταχθεί στην ομάδα, κι ακόμα και να μπει στην αποστολή για τον αγώνα του Vigo.

Ο Modric τραυματίστηκε μυϊκά στις 21 Ιανουαρίου στον αγώνα εναντίον της Μάλαγα. Το διάστημα της απουσίας υπολογίζονταν σε περίπου δύο εβδομάδες και η εξέλιξη είναι θετική. Με την απουσία του Kroos, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, η επιστροφή του Κροάτη φαίνεται ακόμη πιο σημαντική, αν είναι δυνατόν, αν κι ο προπονητής δεν θα χρησιμοποιήσει τον Λούκα αν δεν είναι στο εκατό τοις εκατό.


Αυτοί που μπορούν επίσης να επιστρέψουν για την αναμέτρηση με την Celta στο πρωτάθλημα είναι οι James και Pepe. Ο Κολομβιανός τραυματίστηκε και πάλι στο υποκνημίδιο σε μια προπόνηση αφού είχε ξεπεράσει μια θλάση στην ίδια περιοχή στο δεξί πόδι. Το ίδιο συνέβη και με τον Pepe, ο οποίος υποτροπίασε στα Χριστούγεννα. Σήμερα, θα επιστρέψουν στην ομάδα και οι δύο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.