News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κουμάντο το Bernabeu

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Του David G. Medina

Η Μαδρίτη έχει βρεθεί πίσω στο πρωτάθλημα μόνο για 34 λεπτά στην έδρα της


Η Ρεάλ Μαδρίτης μετατρέπει το Μπερναμπέου σ’ένα αυθεντικό φρούριο του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ζιντάν, είναι με διαφορά, αυτή με τους περισσότερους βαθμούς στην έδρα της, με 29, μετά τη νίκη εννέα παιχνιδιών και παραχωρώντας μόλις δύο ισοπαλίες.

Αλλά πέρα ​​απ’τα αποτελέσματα, τραβά την προσοχή ότι κατά τη διάρκεια αυτών των 11 παιχνιδιών μόλις σε 34 απ’τα 990 λεπτά έχουν δει οι λευκοί να τους ξεπερνά ο αντίπαλος στο σκορ. Μόνο τρεις ομάδες -Villarreal, Eibar και Deportivo- έχουν προηγηθεί κι έχουν κυριαρχήσει επί μιας Μαδρίτης που είναι, μαζί με την Λας Πάλμας, η μόνο αήττητη ομάδα μπροστά στους οπαδούς της.

Στις τρεις αναμετρήσεις που αναφέρθηκαν, η Deportivo -περιέργως η μόνη που δεν πήρε βαθμούς- είναι αυτή που νικούσε για μεγαλύτερο διάστημα. Το έκανε για 21 λεπτά, απ’το 62 μέχρι το 83, μέχρι που ισοφάρισε ο Mariano.

Η Eibar, απ’τη μεριά της, προηγήθηκε για 12 λεπτά που μεσολάβησαν μεταξύ του γκολ του Ρίκο, στο 5' και του Bale, στο 17'. Ο Ουαλός ισοφάρισε σ’ένα 1-1 που δεν άλλαξε μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Χειρότερα στο Κύπελλο και στο Τσάμπιονς Λινγκ

Η ίδια ακολουθία έλαβε χώρα στην αναμέτρηση των λευκών με την Βιγιαρεάλ, αν και η ομάδα της Castellon απόλαυσε το προβάδισμα ακόμη λιγότερο. Τρία λεπτά πέρασαν μεταξύ του γκολ Bruno κι αυτό της ισοφάρισης απ’τον Ramos, η οποία ήταν η τρίτη και τελευταία αναμέτρηση στην οποία είδε Μαδρίτη τον αντίπαλό της να προηγείται στο Μπερναμπέου.

Στο Κύπελλο και στο Τσάμπιονς Λινγκ, φυσικά, η Μαδρίτη έχει δει τους αντιπάλους να επιβάλλονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Στο πρώτο, η Θέλτα προηγήθηκε δύο φορές για 25 λεπτά για κερδίσει εν τέλει με 1-2 και να θέσει το θεμέλιο λίθο της μετέπειτα πρόκρισής της.


Στο Champions League, η Sporting de Portugal προηγήθηκε με 0-1 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και κέρδιζε μέχρι που ισοφάρισε ο Κριστιάνο, 42 λεπτά αργότερα. Ο Morata έκανε το τελικό 2-1.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.