News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Isak, μια συμφωνία, μια κράτηση ξενοδοχείου και η παρέμβαση της Borussia Dortmund

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Την Τετάρτη είχε σχεδιάσει να κλείσει την κίνησή του στη Μαδρίτη


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θεωρεί χαμένη την υπογραφή του Aleksander Isak. Αυτό που ήταν ένα γεγονός την περασμένη εβδομάδα, υπέστη μια επιβράδυνση ενώπιον της παρέμβασης της Μπορούσια Ντόρτμουντ και την οπισθοχώρηση των πρακτόρων του παίκτη. Παρ 'όλα αυτά, στο Santiago Bernabeu έχουν την πεποίθηση ότι ο ψηλόλιγνος 17χρονος επιθετικός θα φορέσει λευκά και όχι κίτρινα.

Οι ηγέτες του λευκού club είχαν συμφωνήσει τα ποσά και τα τρία μέρη ήταν σύμφωνα, όπως ανέφερε η MARCA το προηγούμενο Σάββατο. Έλειπε μόνο η υπογραφή που έπρεπε να’χε μπει την περασμένη Τετάρτη. Ακόμα, εκείνη την ημέρα ήταν προγραμματισμένο να εμφανίζονταν στη Μαδρίτη ο νεαρός Σουηδός επιθετικός και να γίνονταν ορατός κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Θέλτα. Είχε μια κράτηση σ’ένα ξενοδοχείο της Μαδρίτης που δεν χρησιμοποίησε ποτέ.

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή εξαρτάται πλέον αποκλειστικά και μόνο απ’το ν’αποδεχτεί η Ρεάλ Μαδρίτης τους νέους όρους που έχουν τεθεί στο τραπέζι. Αρχικά, η συμφωνία μιλούσε 7.800.000 €, ποσό που η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι πρόθυμη να ξεπεράσει.

Απ’τη Σουηδία γίνεται λόγος για ένα ενδιαφέρον του παίκτη να ξεκινήσει την επίθεσή του στην ελίτ σ’ένα club που φροντίζει και δίνει αξία στους νέους, αλλά η πραγματικότητα μιλά για μια οικονομική παρέμβαση του γερμανικού συλλόγου. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπεράσει τη γερμανική πρόταση δεν θα’χει σημαντικό πρόβλημα στο κλείσιμο της άφιξης ενός επιθετικού ο οποίος είναι πλέον η εικόνα της μάρκας Adidas στη Σουηδία, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Η λύση στο χάος στο οποίο έχει μετατραπεί η υπογραφή του Isak θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες, καθώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ τον θέλει για να τον ενσωματώσει αμέσως, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον άφηνε δανεικό στην AIK Solna μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν, γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ενσωματώσει κάποιον παίκτη λόγω της ποινής της FIFA.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.