News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης φοβόταν το Bernabeu

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Η νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ διώχνει τα φαντάσματα


Η εξέταση ξεπεράστηκε. Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να επανήλθε σε κανονική λειτουργία και το έχει κάνει με τρία γκολ, τρεις βαθμούς κι αφού διαπίστωσε πώς το κοινό του Santiago Bernabeu συγχώρεσε την ομάδα και κάποιους απ’τους στοχοποιημένους όπως τους Danilo και Κριστιάνο Ρονάλντο. Το θέμα του Μπενζεμά εκκρεμεί, αλλά ο Γάλλος βγήκε, επίσης αποδοκιμαζόμενος απ’το γήπεδο στον τελικό της Λισαβόνας και λίγο μετά ήταν ένας απ’τους λευκούς ήρωες.

Κλαμπ, αποδυτήρια και τεχνικοί φοβόντουσαν πολύ αυτό το ματς και τα διαδοχικά, σε περίπτωση που δεν τέλειωναν με καλό τρόπο το παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Τα τρία προαναφερθέντα μέρη έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο να υπενθυμίσουν στους οπαδούς το πόσο σημαντικοί είναι για το καλό, αλλά το πόσο επιζήμιοι μπορούν να’ναι όταν τα σύννεφα απειλούν τον madridismo.

Τέτοια είναι η κατάσταση που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, που στ’αποδυτήρια κι ακόμη και στην ευγενή περιοχή του Bernabeu έβλεπαν ως πιο επικίνδυνη την αντίδραση των οπαδών σε μια νέα αποτυχία, παρά τους ίδιους τους αντιπάλους. Για το λόγο αυτό, ο Ζιντάν σήκωσε ήδη τη φωνή του μετά την αναμέτρηση ενάντια στη Μάλαγα και κατά το υπόλοιπο της εβδομάδας το επανέλαβαν οι παίκτες, με τον σύλλογο ως σύμμαχο.

Και οι δύο πλευρές σέβονται τις αποφάσεις του ανέκαθεν απαιτητικού κοινού του Bernabeu, αλλά δεν συμμερίζεται τις κριτικές και τη δημόσια μομφή ορισμένων παικτών με την ομάδα πρωτοπόρο, παγκόσμια πρωταθλήτρια και με το σερί των 40 αήττητων παιχνιδιών νωπό ακόμα στη μνήμη. Ήθελαν να αλλάξουν αυτή την κατάσταση, να μην αμφισβητείται κανένας παίκτης και να’ταν δίπλα στην ομάδα.

Κατά καιρούς, ο φόβος για μια αλυσιδωτή αντίδραση κατέλαβε όλα τα επίπεδα, φθάνοντας να θεωρούν αυτή τη στιγμή των αποδοκιμασιών των οπαδών, ως πιο επικίνδυνη απ’την ικανότητα των αντιπάλων στο πρωτάθλημα, την πραγματική εμμονή αυτής της σεζόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.