News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η πτήση του pajarito Valverde

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Της Laura Rubio

Είναι ένας απ’τους πυλώνες του Solari


Αν ο Casemiro δεν έχει αντικαταστάτη στην πρώτη ομάδα, ο Federico Valverde δεν έχει στην Castilla. Ο «Pajarito» προσγειώθηκε στο Valdebebas αυτό το καλοκαίρι κι έχει μετατραπεί σ’έναν απ’τους θεμελιώδεις στυλοβάτες του συνόλου του Solari.

Έφτασε ως ένας επιτελικός μέσος που ξεχώριζε για το τρέξιμό του, το κουβάλημά του με τη μπάλα, την καλή του προώθηση. Η μεταμόρφωσή του μέχρι σήμερα υπήρξε ολική. Από μεσοεπιθετικός, σε αμυντικό μέχρι τον αγώνα ενάντια στην Gernika που ο Solari τον εμπιστεύθηκε ως στόπερ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος μαζί του. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, έχει προσαρμοστεί στο σύλλογο και στη χώρα μ’έναν απίστευτο τρόπο. Παράγει πάντα ένα σπουδαίο ποδόσφαιρο στη μεσαία γραμμή και σήμερα έχει δείξει μια πολύ καλή δουλειά ως στόπερ, όντας το πρώτο του παιχνίδι. Ούτε καν προπονήθηκε σ’αυτήν τη θέση χθες», παραδέχτηκε ο προπονητής στα μέσα ενημέρωσης.

Η απόδοσή του στην πρώτη του χρονιά στην Castilla, όπου είναι αδιαμφισβήτητος βασικός (22 παιχνίδια και 18 στην αρχική ενδεκάδα) είναι περισσότερο από αξιοσημείωτη. Έχει δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, να θυμάστε ότι ο παίκτης είναι μια απ’τις ενισχύσεις για τη Juvenil A στο Youth League.


Ο Valverde έχει ανταποκριθεί με το παραπάνω σ’όλες τις προσδοκίες που έσπειρε η άφιξή του. Έχει θαμπώσει ήδη το Di Stefano, τον Solari κι ένα μεγάλο μέρος του συλλόγου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.