News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ντομπλέτα του Kroos

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Του José Luis Hurtado

Το ισπανο-γερμανικό σύμφωνο έσωσε τη Μαδρίτη. Ο Kroos, ένας ντόπιος του Greifswald, σέρβιρε δύο πιάτα της νέας κουζίνας στον καλύτερο επιθετικό της Μαδρίτης, τον Sergio Ramos, γεννημένο στο Camas. Ένα κόρνερ κι ένα φάουλ, μια λαβή όπως και κάθε άλλη, όταν δεν εμφανίζεται το ποδόσφαιρο. Στη Μάλαγα έλειπε τζούντο για ν’αμυνθεί στα κόρνερ κι ένας Sandro στην επίθεση.

Μετά την κατάκτηση του τρεμπλ, ή τουλάχιστον αυτό ήταν δεδομένο σε διάφορα συμβούλια, η Μαδρίτη συνέχισε την σεζόν χωρίς να ξέρει τι να κάνει, όπως όταν κάποιος συναντά στην αίθουσα σύνταξης τον Leonor Watling. Με την δουλειά να’χει γίνει και την σεζόν ολοκληρωμένη τον Ιανουάριο, το μόνο που απομένει στη madridista ομάδα είναι να διαγράψει τους τίτλους που δεν θα πάρει. Μια ενόχληση στην οποία στοχεύουν οι άλλες 19 ομάδες.


Ο Danilo υποφέρει το σύνδρομο Γραμματέας, πάθηση που αποτελείται από μια λήθη της δουλειάς όταν μπαίνει κάποιος στο Bernabeu, σαν οι κερκίδες να πιάνονται ζεστές. Ο Danilo προσγειώθηκε στη Μαδρίτη ως ο βασικός της Πόρτο και της εθνικής Βραζιλίας. Το Σάββατο κατέληξε ως ο τέταρτος δεξιός μπακ της Μαδρίτης. Μπροστά έχει τους Carvajal, Nacho και Lucas Vázquez. Ένας παίκτης για ν’ανακάμψει.

Η Μάλαγα έχει αλλάξει άλογο στα μισά του ποταμού. Μετά τον Juande, έχει αναθέσει το πνεύμα της οντότητας στον Gato Romero, έναν μέσο που θα κυνηγούσε τον Ζιντάν μέχρι τα περίχωρα της Μασσαλίας. Τώρα δεν είναι ακόμη σαφές προς ποια ακτή θα πρέπει να κατευθυνθεί. Η Μαδρίτη της πρόσφερε τρεις ευκαιρίες για γκολ από ευγένεια, συμπεριλαμβανομένου ενός σουτ στο δοκάρι του Chory με το δεξί, μια πολιτική ανορθογραφία για έναν θωρακισμένο αριστερό.


Στην εκλογή του υπαλλήλου του μήνα δεν υπάρχει συζήτηση. Ο Nacho έχει παίξει σε μια εβδομάδα, στόπερ, αριστερός μπακ και δεξιός μπακ. Την διάκριση δεν πρόκειται να την αμφισβητήσει ο Μπενζεμά, σε ένα απ’αυτά τα τρίμηνα στα οποία αρχίζει να σκέφτεται και να χάνει στη διατήρηση των εξωφύλλων, τη μικρή περιοχή. Στον αντικατάσταση του, Morata, έχει τοποθετηθεί πρόσωπο αναπληρωματικού και θυμωμένου. Στο τέλος, υπήρχαν λίγοι ικανοποιημένοι. Μεταξύ αυτών, ένας Γερμανός κι ένας απ’το Camas.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.