News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη σηκώνεται πάντα

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Του David G. Medina

Η ομάδα του Ζιντάν παίρνει πάντα καλά αποτελέσματα μετά από τις αποτυχίες της


Η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι συνηθισμένη σε στραβοπατήματα όπως του Sánchez Pizjuán. Μάλιστα, έχει κάνει μόλις τρεις ήττες, και κάποια απρόσμενη ισοπαλία εναντίον μικρότερων ομάδων, από τότε που έφτασε στον πάγκο στο Santiago Bernabeu κάτι περισσότερο από ένα χρόνο πριν.

Εκτός απ’την ήττα απ’την Σεβίλλη, την πρώτη της φετινής σεζόν και το τέλος του σερί των 40 αήττητων παιχνιδιών, η εποχή Zizou είχε ήττες μόνο εναντίον της Ατλέτικο και Βόλφσμπουργκ. Οι ισοπαλίες εναντίον των Λας Πάλμας, Eibar και Λέγκια Βαρσοβίας μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν αρνητικά αποτελέσματα για τις δυνατότητες της ομάδας του Chamartin.

Όλες αυτές οι αναμετρήσεις έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Η Μαδρίτη κατάφερε να τις ξεχάσει μόλις μέρες αργότερα. Μάλιστα, στην επόμενη αναμέτρηση διαγράφηκαν μετά από καλές εμφανίσεις του συνόλου του Ζιντάν.

Η πρώτη, στο ντέρμπι εναντίον της Ατλέτικο, ήταν η αρχή του σερί των 12 νικηφόρων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα της σεζόν 15/16. Ο Γάλλος τοποθέτησε τον Casemiro στη μεσαία γραμμή και το αποτέλεσμα, 1-3 για τη Μαδρίτη στην Λεβάντε, προέβλεψε αυτήν που θα’ταν η ομάδα που, στις 28 Μαΐου, κατέληξε να κερδίσει το Champions League στο Μιλάνο.

Ακριβώς στο ευρωπαϊκό τουρνουά, και με τη Βόλφσμπουργκ ως δήμιο, ήρθε η άλλη madridista ήττα. Γκέλα που, μέρες αργότερα, πλήρωσε η Eibar κατά την επίσκεψή της στο Μπερναμπέου. 4-0 για τους γηπεδούχους με γκολ των James, Lucas, Cristiano και Jesé.

Ευρεία νίκη στο Villamarín

Άλλαξε η σεζόν, αλλά η λευκή απάντηση στις γκέλες υπήρξε σταθερή. Η Μαδρίτη πέφτει, η Μαδρίτη ξεσκονίζεται και σηκώνεται. Όπως τη μέρα που έφερε ισοπαλία, με το παιχνίδι ελεγχόμενο εναντίον της Λας Πάλμας και, στην επόμενη έξοδο στο Ντόρτμουντ, πήρε ένα 2-2 ενάντια σε μια μεγάλη Μπορούσια, επί της οποίας κυριάρχησε για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.

Κι όπως η επίσκεψη στο Villamarin μετά την ισοπαλία με 1-1 ενάντια στην Eibar στο Μπερναμπέου. Μια σειρά από ισοπαλίες που πυροδότησαν τις πρώτες κριτικές της σεζόν και που η Μαδρίτη έσβησε με το 1-6 στη Μπέτις. Αντίο στις υποψίες.

Ενάντια στην Leganes, στο τελευταίο προηγούμενο, κέρδισε εύκολα με 3-0 μετά, ίσως, απ’τη χειρότερη εμφάνιση της σεζόν. Το 3-3 εναντίον της Λέγκια Βαρσοβίας εξόργισε τον ίδιο τον Zizou, ο οποίος επέκρινε την έλλειψη αμυντικής στάσης ενάντια σε μια ομάδα ενός δεύτερου επιπέδου.


Η Θέλτα, μ’αυτά τα προηγούμενα, θα επισκεφθεί αύριο το Bernabeu στο πρώτο σκέλος των προημιτελικών του Copa del Rey. Μοιάζει ένα ευνοϊκό θύμα έτσι ώστε να σηκωθεί και πάλι η Μαδρίτη. Με τον Zizou, μέχρι τώρα, το κάνει πάντα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.