News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Dortmund τρυπώνει στην υπογραφή του Isak

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο σουηδικός Τύπος διαβεβαιώνει ότι ο παίκτης είναι αποφασισμένος να υπογράψει για τη Μπορούσια


Όταν φαίνονταν ότι η υπογραφή του Isak για την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σχεδόν κλεισμένη, η Μπορούσια έχει εισέλθει την τελευταία στιγμή δυνατά στη μάχη για τον επιθετικό, ο οποίος αμφιβάλλει τώρα για το ποιον προορισμό να διαλέξει.

Όπως διαβεβαιώνει ο σουηδικός Τύπος (η εφημερίδα Sportbladet ήταν η πρώτη που το ενημέρωσε), ο παίκτης θα εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να ενταχθεί στην γερμανική ομάδα, που θα τον ενσωμάτωνε άμεσα στην πρώτη ομάδα, χωρίς να περιμένει την αγορά του επόμενου καλοκαιριού.

Η προσφορά της Μπορούσια θα ανέρχονταν στα 8.000.000 €, τα οποία θα’πρεπε να καταβάλλονταν σε μία δόση σ’αυτό τον Ιανουάριο, το οποίο σαγηνεύει την AIK Solna. Ο παίκτης, επιπλέον, δεν θα’πρεπε να παίξει τους επόμενους έξι μήνες στη Σουηδία, αλλά θα ταξίδευε στη Γερμανία και θα εγγράφονταν στο Champions League. Αν και γνωρίζει ότι δεν θα διέθετε πολλά λεπτά σ’αυτή την πρώτη δόση, ο 17χρονος, σύμφωνα πάντα με τον σουηδικό Τύπο, βλέπει με καλό μάτι το να΄χει μια περίοδο προσαρμογής σ’ένα μεγάλο πρωτάθλημα πριν απ’την έναρξη της σεζόν 17-18.

Η Μαδρίτη θα ήθελε να’χε κλείσει την υπογραφή του Isak αυτήν την εβδομάδα. Μάλιστα, αναμένονταν την Τετάρτη στη Μαδρίτη με τους εκπροσώπους του, τους αδελφούς Lemic, αλλά αυτή η εμφάνιση της Μπορούσια φαίνεται να’χει καθυστερήσει τις διαπραγματεύσεις με το λευκό club που ήταν έτοιμες να κλείσουν.


Στη λευκή οντότητα πιστεύουν ότι θα σεβαστεί αυτό που έχει συμφωνηθεί ήδη και θα παλέψουν γι’αυτό, διαβεβαιώνουν ότι πρόκειται για ένα καθαρά οικονομικό ζήτημα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.