News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η αλυσίδα των λαθών, που καταδίκασε τη Μαδρίτη

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Του Santiago Siguero

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο ατομικό λάθος τιμωρεί την ομάδα


Το ποδόσφαιρο υψηλού ανταγωνισμού τιμωρεί τα λάθη. Και η Μαδρίτη τα διαπράττει στα τελευταία παιχνίδια. Σίγουρα έκανε τέτοια και πριν, αλλά, ανεβασμένη στο κύμα των 40 συνεχόμενων αήττητων παιχνιδιών, πέρασαν απαρατήρητα. Τώρα, βυθισμένη στην αντίθετη δυναμική (τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη και δύο ήττες στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις) αυτά τα ατομικά λάθη ξεχωρίζουν περισσότερο.

Το λάθος του Lucas

Χθες ήταν σειρά του Lucas, ενός παίκτη που είχε μια περισσότερο από αξιοπρεπή απόδοση, να στοχοποιηθεί. Ο εξτρέμ έπεσε σε μια celeste ενέδρα στην δράση άμεσο απόηχο του 1-1. Ο Aspas εκμεταλλεύτηκε την απώλεια κι έδωσε ασίστ στον Jonny, που μ’ένα απαλό άγγιγμα νίκησε έναν Kiko Casilla που βγήκε απεγνωσμένα για να προσπαθήσει να μειώσει τον χώρο. Σύμπτωση ή όχι, το γεγονός είναι ότι ο Lucas αντικαταστάθηκε στην αμέσως μετέπειτα ενέργεια απ’τον Mateo Kovacic.

Την περασμένη Κυριακή, στη Σεβίλλη, η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι ήταν το αυτογκόλ απ’τον Sergio Ramos. Μια πολύ φαρμακερή μπαλιά του Pablo Sarabia τέλειωσε στα δικά του δίχτυα απ’τον διεθνή αμυντικό, που άφηνε χωρίς καμία πιθανή απάντηση τον Keylor Navas. Ήταν το 85ο λεπτό ενός παιχνιδιού που η Μαδρίτη κέρδιζε με αρκετή συνοχή.

Τα λάθη στη Σεβίλλη

Από εκεί και πέρα η Σεβίλλη αναφλέγει και στη συνέχεια ήρθε η απώλεια του Μπενζεμά και το σουτ του Γιόβετιτς που δεν έφτασε ο Keylor. Και οι δύο ενέργειες δικαιολογήθηκαν την Τρίτη στην συνέντευξη Τύπου απ’τον Ζιντάν.

Το αυτογκόλ του Danilo


Τα αυτογκόλ άνοιξαν με τον Danilo. Η φάση ήταν πολύ παρόμοια με το αυτογκόλ του Ramos. Μια άλλη μπαλιά του Sarabia, αν κι αυτή τη φορά σε κανονικό παιχνίδι, που ο Βραζιλιάνος μπακ έβαλε κατά λάθος στα δίχτυα του. Το αυτογκόλ του Danilo έδωσε φτερά στην Σεβίλλη, που έφτασε σ’ένα 3-1 πριν ο Ramos, με το περίφημο πέναλτι αλά Panenka, κι ο Μπενζεμά στην εκπνοή, σώσουν το αήττητο σερί των λευκών. Από τότε έχει περάσει μια εβδομάδα, αλλά φαίνονται μήνες. Η κατάσταση της Μαδρίτης έχει γυρίσει 180 μοίρες. Και τα ατομικά λάθη είχαν πολύ σχέση μ’αυτό.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.