News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Florentinina» στο Valdebebas

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο πρόεδρος περιβάλλει τον Ζιντάν και του παίκτες μετά τον αποκλεισμό απ’το κύπελλο


Ο Florentino Pérez πέρασε χθες απ’το Valdebebas για να ελέγξει τη ψυχολογική κατάσταση των παικτών και να τους μεταφέρει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν. Αν κι ο αποκλεισμός απ’το κύπελλο υπήρξε ένα μικρό πλήγμα για την ομάδα και τον σύλλογο, ο πρόεδρος δεν θέλει τίποτα και κανείς ν’αποσπάσει τους παίκτες του απ’τους δύο στόχους που έχουν πραγματικά σημασία: τη Liga και το Champions League. Ο Florentino κάλεσε τους παίκτες να συνεχίσουν να εργάζονται όπως μέχρι τώρα και ν’αποσπαστούν απ’τις επικρίσεις του περιβάλλοντος. Η συνταγή, όπως διαβεβαίωσε χθες ο Ζιντάν, είναι να θωρακιστούν και να ενωθούν με τους οπαδούς για να πετύχουν στο τέλος της σεζόν τους στόχους.

Η επίσκεψη δεν εξέπληξε τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η παρουσία του προέδρου στη Ciudad Deportiva είναι κάτι φυσιολογικό, πέρα από θετικό για ένα ρόστερ που χρειάζεται αγάπη μετά από κάποιες τελευταίες εβδομάδες στις οποίες τα άσχημα αποτελέσματα και οι αποδοκιμασίες του Μπερναμπέου έχουν δημιουργήσει κάποια αβεβαιότητα. «Όταν του αρέσει έρχεται να δει το ρόστερ. Το μήνυμά του είναι πάντα θετικό προς εμάς. Μας ενθαρρύνει σ’όλα κι έχουμε την υποστήριξή του και του club γενικότερα», δήλωσε ο ZZ.

Ο Florentino ήταν ο πρώτος που ενθάρρυνε τους παίκτες και τους καθησύχασε ενόψει της υποδοχής που θα’χει σήμερα η ομάδα στο Santiago Bernabeu. Μετά το μήνυμα ενότητας των Sergio Ramos, Lucas Vázquez και Ζινεντίν Ζιντάν, ο πρόεδρος δεν αμφιβάλει ότι το γήπεδο θα’ναι στο πλευρό των παικτών από’δω μέχρι το τέλος της σεζόν. Της ίδιας άποψης είναι κι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος απ’την άφιξή του χρησιμοποίησε πολύ διπλωματία για να ζητήσει τη βοήθεια των οπαδών σε σημαντικές στιγμές της σεζόν. Χθες ήταν μία απαυτές.

Συσπειρώνονται γύρω απ’τον Danilo

Η χθεσινή μέρα χρησίμευσε επίσης για να λάβει ο Danilo την αγάπη του λευκού προπονητή και των συμπαικτών του. Το ρόστερ γνωρίζει ότι ο Βραζιλιάνος είναι στο μάτι του κυκλώνα και ήθελε να του μεταφέρει την υποστήριξή του την παραμονή μιας αναμέτρησης που δεν είναι καθόλου εύκολη γι 'αυτόν. Ο Μπενζεμά, επίσης στοχοποιημένος, είναι πολύ πιο συνηθισμένος σ’αυτήν την πίεση κι έχει δείξει απαθής κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.