News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα μήνα έξω ο Carvajal: αμφίβολος για το πρώτο σκέλος ενάντια στη Napoli

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Του Hugo Cerezo

Ο λευκός μπακ υπέστη μια θλάση


Ο Dani Carvajal θα μείνει εκτός περίπου για ένα μήνα αφού επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη μυϊκή ρήξη στον τένοντα. Ο διεθνής ήταν ήδη έξω απ’το ματς με την Θέλτα και δεν θα παίξει ούτε στο επόμενο κόντρα στη Μάλαγα, στον επαναληπτικό στο Balaídos, ενάντια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην επίσκεψη εκ νέου στο Vigo και σ’αυτήν στην Παμπλόνα, πέρα ​​συν ένα υποθετικό ημιτελικό Κυπέλλου, που έχει προγραμματιστεί για τις 1 και 8 Φεβρουαρίου.

Ο στόχος είναι να’ναι εναντίον της Νάπολι στο πρώτο σκέλος του Champions League, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο Bernabeu, μόλις ένα μήνα μετά τον τελευταίο του αγώνα εναντίον της Σεβίλλης. Αυτός είναι ο πρώτος τραυματισμός του canterano τη φετινή σεζόν, στην οποία έχει καθιερωθεί ως αδιαμφισβήτητος βασικός για τον Ζιντάν να είναι η πιο χρησιμοποιημένος απ’τον Lopetegui ως δεξιός μπακ πλευρά της La Roja. Μάλιστα, αυτή η διακοπή του έρχεται στην καλύτερη στιγμή του και κοντά στο κλείσιμο της ανανέωσής του με τον σύλλογο.


Ως εκ τούτου θα’ναι η σειρά του Danilo, στον οποίο ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες του βασικού, όταν είχε χάσει τη μάχη απ’τον Ισπανό αυτή τη σεζόν. Μια ιδανική ευκαιρία για να ισιώσει την πορεία μετά το ακανόνιστο ξεκίνημά του στην σεζόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.