News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Εξέταση του «9» ενάντια στη Málaga

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Της Patricia Terroba

Ο Benzema επιστρέφει στη θέση του μετά την κριτική εναντίον της Θέλτα για την αποτυχία του στο 83'


Δύο παιχνίδια και δύο συνεχόμενες ήττες έχει κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν τις τελευταίες επτά ημέρες. Αποτελέσματα που έχουν χτυπήσει συναγερμό στην Ρεάλ Μαδρίτης και έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες σε όλες τις θέσεις της ομάδας. Επίσης, στο «9».

Η επίθεση των λευκών δεν περνάει απ’την καλύτερη στιγμή της στις εγχώριες διοργανώσεις. Δεν χρειάζεται παρά να δούμε τους αριθμούς για να συνειδητοποιήσουμε ότι οι επιθετικοί της Μαδρίτης δεν ζουν την καλύτερη σεζόν τους όσον αφορά τα γκολ. Ο Cristiano έχει 12 στο πρωτάθλημα, σε σύγκριση με τα 14 που είχε τη προηγούμενη σεζόν σ’αυτό το σημείο. Ο Morata έχει σκοράρει στα πέντε απ’τα 12 παιχνίδια που έχει παίξει. Και η περίπτωση του Καρίμ είναι η πιο περίπλοκη. Ο Γάλλος έχει σκοράρει πέντε γκολ, ενώ πέρυσι, σε 17 παιχνίδια, είχε ήδη 11.

Επιπλέον, ο Μπενζεμά είχε ήδη επικριθεί στο ματς Κυπέλλου εναντίον της Θέλτα για την αποτυχία του σε μια ξεκάθαρη ευκαιρία στο 83', που θα μπορούσε να’χει ισοφαρίσει το παιχνίδι. Αν και η πραγματικότητα είναι ότι, παρά το ότι δεν περνά το καλύτερο σερί του στο σκοράρισμα, αντιμετωπίζει σήμερα ένα απ’τα αγαπημένα του θύματα. Κόντρα στη Μάλαγα, ο Γάλλος έχει σκοράρει οκτώ γκολ σε 13 παιχνίδια. Πέντε απαυτά, στο Μπερναμπέου.

Σήμερα θα προσπαθήσει να επεκτείνει το ρεκόρ του με τους Ανδαλουσιανούς σε μια αναμέτρηση στην οποία θα’ναι το «9» της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα επιστρέψει στη θέση του. Μια θέση που κατείχε στην αναμέτρηση του κυπέλλου ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Γάλλος άρχισε τότε το παιχνίδι απ’τον πάγκο, κι ο Πορτογάλος συνοδευόταν απ’τον Lucas στα δεξιά κι απ’τον Asensio στ’αριστερά.

Ο Cristiano, όπως ο Karim, θα επιστρέψει στην φυσική του θέση. Θα καταλάβει την αριστερή πλευρά, την «καλύτερη θέση του», όπως είπε χθες ο Zizou. Και θα το κάνει αφού αμφισβητήθηκε στον προηγούμενο αγώνα κατά της Θέλτα. Ο Πορτογάλος δεν ήταν στη μέρα του, κι όλα απέτυχαν. Τώρα επιστρέφει στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει δύο γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της διοργάνωσης.

Ο Morata, απ’τον πάγκο


Αυτός που δεν θα μπει στην εντεκάδα θα’ναι ο Álvaro Morata, που έχει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς να συμμετέχει. Ο Ισπανός διεθνής μετρά εννέα γκολ αυτή τη σεζόν, πέντε απ’αυτά στο πρωτάθλημα. Απ’τον τραυματισμό του με την εθνική το Νοέμβριο, έχει παίξει μόνο μια αναμέτρηση στη Liga κι έχει σκοράρει ένα γκολ τους τελευταίους δύο μήνες. Σήμερα το απόγευμα στο Santiago Bernabeu θα μπορούσε να’ναι μια απ’τις αλλαγές του Ζιντάν. Και ν’ανατροφοδοτήσει με την απόδοσή του τη συζήτηση του «9» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.