News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Dybala, πραγματική επιλογή για τη Μαδρίτη

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ο επιθετικός έχει αποφασίσει να φύγει απ’την Γιουβέντους, όπως ενημέρωσε το COPE


Ο Paulo Dybala έχει αποφασίσει να φύγει απ’την Γιουβέντους στο τέλος αυτής της σεζόν, όπως ανέφερε σήμερα το This is Fútbol του COPE.es. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση του στην «Vecchia Signora» και, μετά την τελευταία διαφωνία με τον προπονητή του Massimo Allegri, η Laliga θα μπορούσε να’ταν ο προορισμός του. Η ιδέα του παίκτη είναι να παίξει στην Ισπανία.

Όπως ενημέρωσε η εφημερίδα MARCA στις 6 Ιανουαρίου, ο Dybala (23 ετών) περιμένει την κλήση της Ρεάλ Μαδρίτης. Η αλήθεια είναι ότι ο Dybala είναι απ’τους παίκτες που αρέσουν τόσο στην ευγενή περιοχή του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, όσο και στον τεχνικό τομέα, και η μεταγραφή του θα μπορούσε να επιλύσει την τωρινή συζήτηση του εννέα μεταξύ Benzema και Morata.

Η χειρονομία του Dybala να μην δώσει το χέρι του στον Allegri, μετά την αντικατάστασή του ενάντια στην Σασουόλο προκαλεί συζήτηση στην Ιταλία. Η κατάσταση του Αργεντινού αστέρα τροφοδοτεί τις φήμες για το μέλλον του, και η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε αναμονή του τι συμβαίνει με τον Dybala. Όλα δείχνουν ότι θα’ναι ένα απ’τα ονόματα του καλοκαιριού.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.