News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δεν υπήρξε χαιρετισμός Zidane-Danilo μετά την αλλαγή του Βραζιλιάνου

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ο παίκτης έδειχνε αντίθετος καθώς πήγαινε στον πάγκο ενώ αποδοκιμάζονταν. Δεν είναι σαφές αν η κίνησή του ήταν για την αλλαγή, τις αποδοκιμασίες ή τον ίδιο του εαυτό.


Μια κίνηση που θα τροφοδοτήσει περαιτέρω την διαφωνία μεταξύ Danilo κι οπαδών της Μαδρίτης. Ο μπακ δεν έδωσε το χέρι στον Ζιντάν όταν ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τον αντικατέστησε με τον Μπενζεμά στο 80ο λεπτό του αγώνα του Copa del Rey εναντίον της Θέλτα. Φάνηκε απ’την τηλεόραση η στιγμή στην οποία ο Danilo μαθαίνει την αλλαγή. Ο Βραζιλιάνος ήταν αρκετά αντίθετος ενώ πλησίαζε στο πλάι -δεν το έκανε στο κέντρο του γηπέδου- ενώ άκουγε την αποδοκιμασία που του αφιέρωνε στο κοινό του Bernabeu. Αυτό που δεν είναι σαφές είναι αν η χειρονομία του έδειχνε τη διαφωνία για την αλλαγή, για την αντίδραση των οπαδών ή για τον εαυτό του.


Μ’αυτή τη χειρονομία, ο Danilo προσθέτει άλλο ένα στοιχείο στην δυσαρέσκεια του με τους madridista οπαδούς. Στα τελευταία δύο παιχνίδια, ο Βραζιλιάνος, πολύ αμφισβητούμενος απ’τους πρώτους του αγώνες με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν γύρισε χθες το βράδυ για να αμυνθεί στο 0-1 του Iago Aspas και την περασμένη Πέμπτη είχε την ατυχία να βάλει αυτογκόλ στο 1-0 του επαναληπτικού των 16 με την Σεβίλλη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.