News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δαρμένοι

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Του David G. Medina

Η Μαδρίτη γλείφει τις πληγές κάποιων τραυματισμών που δεν κάνουν ανακωχή

Δύο οδυνηρές ήττες κι ένα κακό σερί που έχει ανοίξει ένα χάσμα αυτοπεποίθησης


Οι δύο τελευταίες επαναστάσεις εναντίον των Σεβίλλη και Θέλτα έχουν αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης μελανιασμένη. Πάρα πολύς καιρός χωρίς να χάνει έτσι ώστε να μην υπάρχει ένα περίεργο συναίσθημα στη λευκή ομάδα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες. Τώρα τα χτυπήματα τους έρχονται από παντού. Οι τραυματισμοί έχουν συνθλίψει τους άνδρες του Ζιντάν, τα τελευταία αποτελέσματα έχουν καταστρέψει μια άψογη πορεία κι ο τρόπος που έχουν συμβεί, ειδικά αυτό του Pizjuán, έχουν ανοίξει μια πληγή στην αυτοπεποίθηση που είχε η ομάδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης αισθάνεται για πρώτη φορά σε πολύ καιρό αυτό το αίσθημα της ευάλωτης που είχε ξεχάσει μετά το θριαμβευτικό σερί της για 40 παιχνίδια.

Το πιο σκληρό χτύπημα είναι οι τραυματισμοί. Δεν υπάρχει τρόπος να μπορεί ο Ζιντάν να’χει στη διάθεσή του όλο το ρόστερ. Η Μαδρίτη έχει μπει σε μια δυναμική όπου παιχνίδι μετά το παιχνίδι τραυματίζεται ένας ποδοσφαιριστής. Τα άψογα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί τους τελευταίους μήνες είχαν αφήσει στο παρασκήνιο αυτή την πτυχή, αλλά τώρα η ομάδα φαίνεται ότι την πληρώνει. Το πρόγραμμα εντείνεται κι ο Zizou βλέπει πως οι πόροι του περιορίζονται την ώρα του rotation και της κατανομής προσπαθειών μεταξύ των παικτών του για ν’αντιμετωπίσει όλες τις δεσμεύσεις με εγγυήσεις.

Πολύ τιμωρία

Δεν υπάρχει τρόπος για να βρει μια σταθερότητα και μια ισορροπία φόρμας μεταξύ των παικτών που μπαίνουν και βγαίνουν λόγω των τραυματισμών. Πάρα πολύ τιμωρία σε μια ευαίσθητη στιγμή της σεζόν.

Πολύς ανταγωνισμός και πολύ σκληρές μάχες, αυτές που δίνει το λευκό σύνολο. Η τριλογία με την Σεβίλλη ήταν πολύ σκληρή, πολλής σωματικής και συναισθηματική εξάντλησης. Η Μαδρίτη κόντεψε να βγει αλώβητη, αλλά τα τελευταία πέντε λεπτά της τελευταίας αναμέτρησης της επηρέασαν πάρα πολύ. «Η ήττα απ’την Σεβίλλη μας έκανε ζημιά», ομολόγησε ο Casemiro. Επίσης κι ο Marcelo. Η Μαδρίτη έπαιξε καλά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν χτύπημα. Τέσσερις ημέρες αργότερα, ήρθε η Celta κι έριξε αλάτι στην πληγή.


Τα αποτελέσματα ήταν το καλύτερο φάρμακο για το λευκό σύνολο και τώρα ούτε καν αυτά δεν ενισχύει τους παίκτες του Ζιντάν, οι οποίοι παραδέχονται μια συγκεκριμένη πνευματικά πτώση. Αλλά ο ανταγωνισμός δεν περιμένει κι ο προπονητής έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει πόνος, ότι πρέπει να δεχτούν τα τελευταία χτυπήματα και ν’αντιδράσουν. Ούτε τραυματισμοί, ούτε άσχημα αποτελέσματα, ούτε απώλεια αυτοπεποίθησης ... μηδενισμός και μέτρηση απ’την αρχή. Δεν υπάρχει χρόνος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.