News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Danilo, τώρα ή ποτέ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Του Santiago Siguero

Ο Ζιντάν τον στηρίζει πριν αντιμετώπιση ενός μήνα υπευθυνότητας λόγω της απουσίας του Carvajal

Οι αποδοκιμασίες του Μπερναμπέου στον Danilo δεν είναι πρόβλημα για τον Ζιντάν. Πιστεύει ότι συμβαίνει σε όλους. Του φαίνεται πολύ άδικο αυτό που γράφεται για τον Danilo για τη συμβολή του στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν θα τον επηρεάσει στην επιλογή αντικατάστασης του τραυματία Carvajal για τον επόμενο μήνα.

Στην συνέντευξη Τύπου που ήταν ανένδοτος. «Είναι μια ευχαρίστηση να βλέπω πώς δουλεύει. Θέλω την καλύτερη εκδοχή του, επειδή είναι ένας παίκτης που μου αρέσει, δεν είμαι μαζί του 100%, αλλά 1000%», είπε.

Τα λόγια του Ζιντάν ακούγονται ως καθεστώς βασικού, ως φροντίδα, του δίνει αυτοπεποίθηση για αυτό που έρχεται. Αρχικά η Μάλαγα σήμερα, μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη και με τα μάτια πάνω του. Στη συνέχεια, το Vigo, όπου η Μαδρίτη παίζει το πρώτο match ball της σεζόν. Κι αργότερα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η επίσκεψη στο Vigo και πάλι, για το πρωτάθλημα, κι επίσης στην Παμπλόνα, πέρα από υποθετικούς ημιτελικούς κυπέλλου, που έχουν προγραμματιστεί για την 1η και 8η  Φεβρουαρίου. Είναι ένα τώρα ή ποτέ για τον διεθνή Βραζιλιάνο.

Ο μπακ του Bicas δεν έχει ένα εύκολο ταξίδι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πέρα απ’το ότι ο Carvajal θεωρείται «αναντικατάστατος» απ’τον λευκό προπονητή, η αβεβαιότητα γεννήθηκε απ’τις επιδόσεις που προσφέρει μέχρι στιγμής ο πρώην της Πόρτο. Μέχρι στιγμής, η απόδοσή του είναι πολύ μακριά απ’τις προσδοκίες για έναν παίκτη που προσγειώθηκε πριν ενάμιση έτος στο σύλλογο μετά απ’την πληρωμή 31.500.000 € συν άλλα 3.5 σε μεταβλητές. Πέρα απ’το ότι έχει χάσει τη μάχη του βασικού απ’τον Carvajal, πρόκειται για τα συναισθήματα που μεταδίδει ο Danilo όταν παίζει, όπως σ’αυτά τα τελευταία παιχνίδια.

Ο Nacho στον προθάλαμο

Αν απ’τον Danilo λείπει συνέπεια, υπάρχει ένας παίκτης στο ρόστερ που την παρέχει πάντα και υπό όλες τις συνθήκες. Πρόκειται για τον Nacho, που έλαμψε αυτή τη σεζόν, όταν έπρεπε να παίξει ως αριστερός στόπερ. Συγκεκριμένα, το έχει κάνει επίσης ως αριστερός μπακ, αν κι ο canterano είναι δεξιοπόδαρος. Ως εκ τούτου, ο Ζιντάν διαλογίζεται να δοκιμάσει με τον Nacho ως δεξιό μπακ, θέση στην οποία ο Μαδριλένος έχει παίξει μόνο δύο παιχνίδια στην πρώτη ομάδα: ένα φιλικό εναντίον της River (2012) και, στις 8 Νοεμβρίου του 2014, με τον Αντσελότι ως πρώτο προπονητή (και τον Zizou δεύτερο), εναντίον της Rayo μπροστά στις απουσίες των Carvajal και Arbeloa.

Ο Danilo δεν ήταν ακόμα στην ομάδα. Τώρα, οι δύο παλεύουν για μια θέση εν αναμονή της επιστροφής του Dani Carvajal, του αδιαφιλονίκητου ιδιοκτήτη μιας θέσης που κάνει τον Ζιντάν ν΄αμφιβάλλει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.