News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αυτό που χρειάζονται είναι αγάπη

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η Μαδρίτη ζητά υποστήριξη απ’το Μπερναμπέου για να τελειώσει το άσχημο σερί

«Πάνω απ 'όλα, οι οπαδοί κι εμείς πρέπει να’μαστε μια ανίκητη ομάδα και είμαι πεπεισμένος ότι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε τη la Liga». Sergio Ramos, αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης


Η Ρεάλ Μαδρίτης, μελανιασμένη, αφού έχει χάσει το αήττητο στη Σεβίλλη κι έχει αποκλειστεί στο κύπελλο απ’την Θέλτα, ζητά γιατρικό. Το κάνει σε γεμάτο Μπερναμπέου, όπου στα τελευταία παιχνίδια έχει εμφανιστεί κάποια ανησυχία απ’τους οπαδούς. Στο Valdebebas σκέφτονται, και στο Τ4, ότι δεν είναι για τόσο. Ότι μπορεί να’χουν χάσει ένα παιχνίδι, κι ακόμα κι έναν τίτλο, αλλά η ομάδα είναι η ίδια που έκανε τον madridismo να ονειρευτεί μια ιστορική σεζόν.

Μπορεί ακόμα να’ναι, μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup και του Mundial Συλλόγων, που θα πρέπει να σημειωθούν στην πίστωση αυτής της σεζόν. Απομένουν η Liga και το Τσάμπιονς Λιγκ, δύο διοργανώσεις για τις οποίες ο Ζιντάν και οι δικοί του ελπίζουν να υπολογίζουν σ’ένα Bernabeu που θα βράζει. Τίποτα απ’την θεατρική ατμόσφαιρα που, εκτός απ’τις Ευρωπαϊκές νύχτες και μετρημένα ματς σε εγχώριο επίπεδο, επικρατούν συχνά στις εμφανίσεις της λευκής ομάδας ενώπιον των οπαδών της.

Η Μαδρίτη χρειάζεται μια επιπλέον ώθηση του κόσμου της, διότι επιπλέον, φτάνει σε μια στιγμή ευαίσθητης υγείας. Της λείπουν οι δύο βασικοί μπακ της, απαραίτητοι για την καλή λειτουργία της διάταξης του Zizou, αυτό το 4-3-3 που τις τελευταίες εβδομάδες έχει υποστεί διάφορες προσαρμογές. Δεν θα’ναι ούτε ο Modric, το κλειδί του madridista κέντρου. Ούτε ο Μπέιλ, αν κι ο Ουαλός δεν είναι μια νέα απουσία. Δυστυχώς, η Μαδρίτη έπρεπε να ψάξει συχνά εναλλακτικές στις απουσίες του εξτρέμ, πιο συχνές απ’το επιθυμητό.

Στη συζήτηση

Επίσης, μεταξύ των υγιών παικτών υπάρχουν προβλήματα. Κάποιοι, όπως ο Danilo, φαίνονται θήραμα μιας κατάρας. Πέρα απ’την κακοτυχία του, μεταδίδει την ανησυχητική αίσθηση ότι απέχει έτη φωτός απ’τον Carvajal, τον άμεσο ανταγωνιστή του. Ούτε και οι επιθετικοί διασχίζουν την καλύτερη στιγμή τους. Η αμφιβολία για τον Κριστιάνο είναι επικίνδυνη, ικανός να θάψει κάθε συζήτηση κάτω από ένα βουνό γκολ ανά πάσα στιγμή. Περισσότερες αποχρώσεις επιδέχεται η περίπτωση Μπενζεμά. Υπερασπισμένος στα άκρα απ’τον προπονητή του, η γλώσσα του σώματός του δεν έχει ακριβώς στο Μπερναμπέου το καλύτερο κοινό της. Στο Chamartin αρέσει περισσότερο η αρπαγή, παρά η εγκεφαλική ανάλυση που διακρίνει τον Γάλλο. Η απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια έχει ξανανοίξει μια συζήτηση που είχε εγκατασταθεί γύρω απ’τη μορφή του απ’την άφιξή του στο σύλλογο. Η τύχη του είναι ότι ούτε ο Morata φαίνεται να’ναι τώρα σε θέση να τοποθετηθεί ως εναλλακτική.

Απέναντι, η Σοσιεδάδ φτάνει υπό τη διεύθυνση του Asier Illarramendi, ενός παίκτη τον οποίο σίγουρα, όπως τον Danilo, το βάρος της λευκής φανέλας τον εμπόδισε να πετύχει στη Μαδρίτη. Τώρα, επιστρέφοντας στο βιότοπό του, έχει αναδειχθεί ως ο φυσικός ηγέτης μιας ομάδας που ονειρεύεται να παίξει την επόμενη έκδοση του Champions League. Η ομάδα του Eusebio, των κοντινών συνδυασμών, προέρχεται όπως και η Μαδρίτη, από έναν αποκλεισμό στο κύπελλο απ’τη Barca, αλλά στο Donosti είναι ευτυχισμένοι μακριά απ’το σχιζοφρενικό περιβάλλον που υπάρχει για κάποιο διάστημα τώρα στην πρωτεύουσα. Το κύριο περιουσιακό στοιχείο τους μπορεί να’ναι το δίκοπο μαχαίρι ενός Bernabeu που θα κάνει σίγουρα μια παραχώρηση στις εκκλήσεις των Sergio Ramos και Lucas Vázquez, που ανεγέρθηκαν ως εκπρόσωποι του ρόστερ. Σ’αυτό το περιουσιακό στοιχείο προσκολλάται η Μαδρίτη, αν και οι λευκοί γνωρίζουν ότι εάν το ματς δεν πάει καλά η εκεχειρία μπορεί να διαρκέσει πολύ λίγο. Γι’αυτό επιμένουν. Γι’αυτό στέλνουν στις κερκίδες του Μπερναμπέου μια δήλωση αγάπης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.