News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Απορρίφθηκε η έφεση κατά της απόφασης σχετικά με το καταστατικό

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Όπως αναφέρει ο σύλλογος σε μια ανακοίνωση, η απόφαση απέρριψε την έφεση που κατατέθηκε από μια ομάδα μελών κατά της αποφάσεως που εκδόθηκε στις 3 Φεβρουαρίου το 2016


Το Επαρχιακό Πολιτικό Δικαστήριο της Μαδρίτης (Τμήμα 9) έχει απορρίψει πλήρως την αίτηση αναιρέσεως κατά της αποφάσεως που απέρριψε την αγωγή που κατατέθηκε κατά της Ρεάλ Μαδρίτης για την τροποποίηση του Καταστατικού του συλλόγου που εγκρίθηκε κατά τη συνεδρίαση της 30η Σεπτεμβρίου του 2012.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος σε μια ανακοίνωση, η απόφαση απέρριψε την έφεση που κατατέθηκε από μια ομάδα μελών κατά της αποφάσεως που εκδόθηκε στις 3 Φεβρουαρίου το 2016 από την Πρωτοδικείο Νο 51 της Μαδρίτης, επιβεβαιώνοντας την εν λόγω απόφαση κι επιβάλλοντας στους εφεσιβάλλοντες την καταβολή των δικαστικών εξόδων.

Τα ενάγοντα μέλη είναι, συγκεκριμένα με τον σύλλογο, οι Rafael Martínez-Campillo García, Francisco Bernabéu Canales, José Pina Mora, Marcelino Martínez García, Rodrigo Martín García, José Francisco Canales Amorós, Jaime Roque Canales Amorós, Antonio Calderón Espadas, José Manuel Soriano Espinosa, José Manuel Pérez Macía, Fidel Bernabéu Canales, José María Filgueiras Sánchez, Francisco Gaspar Riquelme Rubira, José Canales Pineda και Antonio Cascales Salinas.


Η καταστατική τροπολογία, που εγκρίθηκε στη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων των Μελών της 30ης Σεπτεμβρίου του 2012, σηματοδότησε μια αλλαγή στις προϋποθέσεις για την εκλογή προέδρου. Με τον ισχύον κανονισμό, ο Santiago Bernabeu δεν θα μπορούσε να έχει την προεδρία του συλλόγου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.