News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Απελπισμένος ο Cristiano Ronaldo

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Έδειξε την απογοήτευσή του μετά την απώλεια τριών πολύ ξεκάθαρων ευκαιριών

Επέστρεψε στην φυσική θέση του, αλλά συνεχίζει χωρίς γκολ


Ο Cristiano δεν είναι ο ίδιος όπως πάντα. Κι αυτό είναι είδηση, κυρίως γιατί ο ίδιος και το Bernabeu μπαίνουν σε μια ανεξερεύνητη γη. Ο Ζιντάν επιμένει ότι δεν τον ανησυχεί η ξηρασία του -ούτε κι αυτή του Benzema-, αλλά για να μετρήσεις την ψυχολογική κατάσταση του CR7 αρκεί να τον παρακολουθήσεις εκ του σύνεγγυς στο χθεσινό παιχνίδι. Ο Πορτογάλος είχε δυο ξεκάθαρες ευκαιρίες, που δεν συγχωρεί, όπως το τετ α τετ με τον Kameni στο πρώτο ημίχρονο ή το δοκάρι στο δεύτερο. Οι χειρονομίες του τα έλεγαν όλα. Βλέμμα χαμένο, χέρια στον ουρανό, άλλο βλέμμα στο άπειρο καθώς στέκονταν σταματημένος, ενώπιον της λίγης ευστοχίας του. Δεν ήταν εύστοχος ούτε μετά την παταγώδη αποτυχία του Kameni και το μετέπειτα σουτ του στον τερματοφύλακα.

Ένας Κριστιάνο απελπισμένος έμεινε χωρίς να σκοράρει για ένα ακόμα παιχνίδι. Εάν ενάντια στην Θέλτα στο κύπελλο το πείραμα του φορ, συνοδευόμενου απ’τους Asensio και Lucas Vázquez, δεν λειτούργησε, δεν χρησίμευσε ούτε και η συνηθισμένη του θέση χθες, πιο τραβηγμένος προς τ’αριστερά, για να επανασυνδεθεί με το γκολ.


Τον CR7 τον τιμωρούν πάνω απ’ όλα οι δυο καθαρές ευκαιρίες, αλλά ούτε και το επίπεδο του παιχνιδιού είναι του ακούραστου, ακόρεστου παίκτη, ο οποίος κινείται και ξεμαρκάρεται, κι ο οποίος ξεχειλίζει. Το Bernabeu τον περιμένει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.