News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Οι έξι βαθμοί δεν σημαίνουν τίποτα, απομένει πολλή Liga»

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

"Στην Ιαπωνία θέλουμε να κερδίσουμε και πάλι κάτι σημαντικό όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων", είπε ο προπονητής.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για την τρέχουσα επικαιρότητα της Ρεάλ Μαδρίτης σε μια εκδήλωση της Adidas στην οποία πρωταγωνίστησε: «Το πλεονέκτημα των έξι βαθμών δεν σημαίνει τίποτα και δεν σημαίνει ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε πρώτοι και ικανοποιημένοι με τ’αποτελέσματα που κάνουμε, αλλά απομένει πολλή Liga και πολλά πράγματα για να γίνουν».

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

«Έχουμε πρώτα έναν αγώνα το Σάββατο και στη συνέχεια θα περάσουμε μια εβδομάδα στην Ιαπωνία. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, όπως πάντα, για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ’αυτή τη μεγάλη ομάδα. Έχουμε κερδίσει πολλά πράγματα στην Ιαπωνία και οι Ιάπωνες είναι μεγάλοι madridistas οπαδοί. Είναι μια χώρα όπου θέλουμε να κερδίσουμε και πάλι κάτι σημαντικό και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι ένα τρόπαιο που μπορούμε να πάρουμε».

Επανακατάκτηση του Champions League


«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το Champions League, είναι η δουλειά μας. Οι παίκτες τα πάνε εκπληκτικά και είναι ένας σημαντικός στόχος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτάσεις στον τελικό και τη Δευτέρα θα δούμε τον αντίπαλο που θα πάρουμε».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.