News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σειρά για τους Isco και Kovacic

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Ο Ζιντάν θ’αρχίσει τα rotations εναντίον της Deportivo


Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε την περασμένη Τετάρτη όλο το ρόστερ του, εκτός του τραυματία Μπέιλ, για τον αγώνα του Champions League εναντίον της Μπορούσια. Τα προβλήματα αυξάνονται για τον Γάλλο προπονητή, ο οποίος πρέπει να επιλέξει που να κάνει rotations ενόψει της αυριανής δέσμευσης εναντίον της Ντεπορτίβο, την τελευταία της LaLiga πριν απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην Ιαπωνία την επόμενη εβδομάδα.

Isco και Kovacic, που ξεκουράστηκαν την περασμένη Τετάρτη και που ήταν βασικοί στα τελευταία παιχνίδια, θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην ενδεκάδα εναντίον της gallego ομάδας. Οι δύο έχουν αναδειχθεί ως θεμελιώδεις στις απουσίες των Casemiro και Kroos.

Οι δυσκολίες για τον Ζιντάν αυξάνονται μπροστά την επάνοδο του Γερμανού, ο οποίος επανεμφανίστηκε στο Champions League έχοντας ξεπεράσει το κάταγμά του στο πόδι, και την επιστροφή στην ομάδα του Βραζιλιάνου. Ο James Rodríguez έχει επίσης αρχίσει να του το κάνει πιο δύσκολο έχοντας κάνει το καλύτερό του παιχνίδι της σεζόν.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.