News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Οψιόν» της Ρεάλ Μαδρίτης για τους Dembele, Weigl και Aubameyang

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα διαπραγματευτεί χωρίς να ενημερώσει το λευκό club


Κάθε αγώνας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπορούσια Ντόρτμουντ μετατρέπεται σε μια πραγματική βιτρίνα πολυτέλειας για τους παίκτες της μιας και της άλλης ομάδας. Είναι ένα υποχρεωτικό ραντεβού που αποτελεί μέρος του ημερολογίου του Champions League. Είναι δύο ομάδες που αισθάνονται άνετα να αντιμετωπίζουν η μία την άλλη. Το απολαμβάνουν όλοι. Αυτοί που φορούν κοντά κι αυτοί που φορούν γραβάτα και κάθονται στα επίσημα. Dembele, Reus, Μπενζεμά, James, Weigl, Aubameyang, Casemiro... είναι μερικά απ’τα ονόματα για τα οποία έγινε συζήτηση μετά το παιχνίδι της Τετάρτης και για τα οποία θα γίνει πολλή συζήτηση τις επόμενες ημέρες.

Οι παίκτες δείχνουν το καλύτερο ρεπερτόριό τους και οι ηγέτες μοιράζονται τραπέζι και τραπεζομάντιλο ενώ εδραιώνουν κάτι περισσότερο από δεσμούς φιλίας. Τόσο που μπορεί να θεωρηθεί ότι και οι δύο σύλλογοι έχουν μια σιωπηρή συμφωνία συνεργασίας στις μεταγραφές. Κανείς της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα μετακινηθεί προς άλλη ομάδα χωρίς να το ξέρει η Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό έχει συμβεί ήδη τα τελευταία καλοκαίρια και η φιλία που διατηρεί ο Florentino Pérez κι ο Reinhard Rauball θα κάνει το σκηνικό να επαναληφθεί επειδή υπάρχουν αρκετοί παίκτες της γερμανικής ομάδας που αρέσουν στο Bernabeu.

Οι δύο πρόεδροι έχουν σφραγίσει μια συμφωνία στη μέση την οποίας βρίσκεται ο λόγος του ένα και του άλλου. Δεν θα υπάρξουν επιθετικότητες οποιουδήποτε είδους μεταξύ των δύο οντοτήτων, όσο βρίσκονται οι δύο τους στην προεδρική καρέκλα. Είναι φίλοι κι έτσι αποδεικνύεται σε κάθε παιχνίδι που τίθενται αντιμέτωποι και, πάνω απ 'όλα, σε κάθε περίπτωση που διασταυρώνεται το συμφέρον της μιας και της άλλης ομάδας για έναν συγκεκριμένο παίκτη.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο ηγέτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ προειδοποίησε για το ενδιαφέρον του Γκουαρντιόλα να πάρει τον Gündoğan, παίκτης που ήταν κάποτε στην τροχιά της Ρεάλ Μαδρίτης. Σήκωσε το τηλέφωνο και μετά τη λευκή άρνηση, ο Γερμανός αναχώρησε για τη Μάντσεστερ Σίτι. Συνεργασία φιλίας και κατανόησης μεταξύ των δύο οντοτήτων.

Με τον Aubameyang η ιστορία ήταν παρόμοια ενώπιον του ενδιαφέροντος του φορ να φορέσει τα λευκά. Τόσο που ο φορ έχει φτάσει να ομολογήσει στον πρόεδρό του ότι ή στην Ρεάλ Μαδρίτης ή στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα, πέρα απ’την υπόσχεση στον παππού του.

Αυτή τη φορά η συνάντηση μεταξύ προέδρου και των υπόλοιπων ηγετών της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπορούσια Ντόρτμουντ κυριαρχήθηκε και πάλι από εγκαρδιότητα και κατανόηση. Και πάλι, υπάρχουν παίκτες που μπορεί να ενδιαφέρουν τη madridista οντότητα και το λευκό club έχει εξασφαλίσει ήδη ότι εφόσον τεθούν προς πώληση, η ευγενής περιοχή του Bernabeu, θα ειδοποιηθεί.

Σ’αυτήν την περίπτωση κι επιπλέον με τον προαναφερθέντα Aubameyang, στη λευκή λίστα φιγουράρουν δύο ονόματα: ο Γάλλος Dembele (19 ετών) κι ο Γερμανός μέσος Julian Weigl (21 ετών), δύο απ’τις αναφορές αυτής της νέας Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία υπό το χέρι του Tuchel εκπλήσσει και πάλι με την τόλμη της και την ικανότητά της να βγάζει ταλέντα στη σκηνή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.