News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema αγκάλιασε το Bernabeu το βράδυ που ξεπέρασε τον Di Stefano

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο Γάλλος έχει 50 γκολ και προσπέρασε την Saeta στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο


Ο Καρίμ Μπενζεμά σκόραρε... κι αφιέρωσε το πρώτο του γκολ στο Μπερναμπέου. Με την καλή έννοια. Χωρίς εκδικητικές τάσεις ή κάτι τέτοιο. Ήταν το 28ο λεπτό και μια μεγάλη σέντρα του Carvajal απ’τα δεξιά την έστειλε στα δίχτυα ο Karim με δολοφονικό σχέδιο. Τρίτος συνεχόμενος αγώνας που σκοράρει στο Champions League κι ένας πολύ ξεχωριστός πανηγυρισμός.

Επειδή ο Μπενζεμά γνώριζε ότι το Bernabeu τον περίμενε. Πάντα κάτω από μεγεθυντικό φακό, είχε αποχωρήσει υπό αποδοκιμασίες στον τελευταίο αγώνα στο Chamartin. Υπήρχε επίσης σούσουρο μετά την απόδοσή του στο Καμπ Νόου. Αλλά ο Karim, συνηθισμένος να ζει υπό πίεση, δεν τσίμπησε και δεν αντέδρασε. Και με το που σκόραρε αγκάλιασε το Μπερναμπέου. Πρώτα κλώτσησε τη μπάλα μακριά, εκεί έβγαλε το θυμό του, και μετά έστειλε ένα φιλί στις κερκίδες κι άνοιξε τα χέρια του.

Το πράγμα δεν έμεινε εκεί. Όλοι οι συμπαίκτες του, γνωρίζοντας τις επικρίσεις που δέχονταν, τον αγκάλιασαν κι έγιναν μια γροθιά μαζί του. Και μετά από όλα αυτά, ο Γάλλος έφερε το χέρι στο στήθος επανειλημμένα, αγγίζοντας το έμβλημα, δηλώνοντας το madridismo του σ’όλο το Bernabeu.


Αμφισβητούμενος μετά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, εκεί όπου δεν χωρά αμφισβήτηση για τον Μπενζεμά είναι στο Champions League. Σκοράρει τρεις διαδοχικές αγωνιστικές και πλέον έχει 50 γκολ στη διοργάνωση, ξεπερνώντας τα 49 του Di Stefano (ο Γάλλος σε 88 παιχνίδια, η Saeta σε 58) και βρίσκεται στην ίδια θέση με τον Τιερί Ανρί με 50, οι δύο πρώτοι Γάλλοι σκόρερ στο Champions League, αν κι όχι για πολύ...

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.