News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Γνωρίζουμε την Atlético και θα’ναι ένα πολύ δύσκολο ματς»

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

«Το ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερο και ελπίζουμε να δούμε ένα μεγάλο παιχνίδι»

«Φτάνουμε καλά κι έχουμε ανακτήσει παίκτες μετά το διάλειμμα των εθνικών», πρόσθεσε ο προπονητής.



Μια μέρα πριν απ’το ντέρμπι εναντίον της Ατλέτικο, ο Ζιντάν ανέλυσε την επίσκεψη στο Vicente Calderón κι εξήγησε τα συναισθήματά του στα μέσα ενημέρωσης: «Φτάνουμε καλά, έχουμε ανακτήσει παίκτες μετά από αυτό το διάλειμμα των εθνικών. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, όπως μπορεί να συμβούν, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι σε ό, τι έχουμε αύριο. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, είχαμε λίγες μέρες, αλλά είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε την Ατλέτικο και θα’ναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

"Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Έχουμε κάνει καλά πράγματα μέχρι στιγμής και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αυτό είναι ένα ντέρμπι και είναι πολύ ωραίο και για τις δύο ομάδες, για τους οπαδούς και για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο. Θέλω να δούμε ένα καλό παιχνίδι ποδοσφαίρου, είναι αυτό που θέλουν οι άνθρωποι. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε μια καλή δουλειά. Σήμερα θα κοιμηθούμε καλά κι αύριο θα δούμε ένα καλό αγώνα".

Το σύστημα

"Δεν σημαίνει τίποτα το να παίξει ο Μπενζεμά ή όχι. Το σύστημα μπορεί να αλλάξει, αλλά η ιδέα που έχουμε είναι μία. Θέλουμε να παίξουμε, γνωρίζουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού, γιατί έχουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουμε. Μπορεί ν’αλλάξουμε τους παίκτες, γιατί θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, αλλά η ιδέα του να παίξουμε ποδόσφαιρο δεν θα αλλάξει".

Μπενζεμά

"Ο Karim είναι στην αποστολή, είναι μαζί μας και είναι καλύτερα. Είμαι ικανοποιημένος που είναι μαζί μας, μπορεί να παίξει απ΄την αρχή και θα δούμε αύριο αν είναι βασικός ή όχι".

Ο τραυματισμός του Morata

"Είναι πράγματα που συμβαίνουν και τώρα δεν θα κατηγορήσω κανέναν. Είμαστε αηδιασμένοι με τον τραυματισμό, αλλά μπορεί να συμβεί. Αυτό που θέλουμε είναι να’ναι ήρεμος, ν’ανακάμψει και τέλος. Έλεγα πριν απ’το διάλειμμα ότι εύχομαι να μην υπάρξουν προβλήματα. Συνέβη αυτό και τέλος. Το σημαντικό είναι να τον έχουμε πίσω γρήγορα".

"Δεν ξέρω τι συνέβη τις προάλλες, δεν είμαι γιατρός. Όλοι οι άνθρωποι που ήταν εκεί είναι ικανοί και έχουν κάνει το μέγιστο. Τώρα θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Είναι αναστατωμένος, εγώ επίσης και πιστεύω και η εθνική επίσης".

Casemiro και Kroos

"Ο Casemiro θέλει ακόμα χρόνο. Κάθε μέρα είναι καλύτερα και θα δούμε την επόμενη εβδομάδα. Θα δούμε αύριο ποιος θα παίξει στη θέση του Kroos και του Casemiro".

Προηγούμενα εναντίον της Ατλέτικο

«Δεν είναι μια εξέταση. Αναλύουμε πάντα καλά τον αντίπαλο και προσπαθούμε να ενοχλήσουμε τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι μας ξέρουν πολύ καλά κι ότι θα’ναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για να παίξεις. Μια ήττα πονάει πάντα, αλλά δεν σκέφτομαι αυτό το παιχνίδι, αλλά το τι μπορούμε να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κάνουμε το παν για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Ramos

"Ο Sergio έχει προπονηθεί καλά και θα δούμε αύριο πώς θα παίξουμε. Όταν τον γνώρισα είχε περισσότερα μαλλιά κι εγώ επίσης. Είναι ο αρχηγός μας και είναι μια χαρά να τον βλέπουμε και πάλι μαζί μας. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, είναι ένας καλός παίκτης κι ένας καλός άνθρωπος. Τα πάει εκπληκτικά".

"Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι είναι 50-50. Απ’την αρχή μέχρι το τέλος σε όλες τις φάσεις θα’χουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα παιχνίδια και, ίσως, το αυριανό είναι περισσότερο".

Isco

"Είναι καλά. Το να βλέπω έτσι τον Isco με ικανοποιεί πολύ. Δείχνει ότι είναι ένας σημαντικός παίκτης με την εθνική. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι με τη Μαδρίτη".

Ατμόσφαιρα στο Vicente Calderón

"Είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο, με πολύ ωραίους οπαδούς. Οι παίκτες της Μαδρίτης είναι συνηθισμένοι να παίζουν σ’όλα τα γήπεδα και στις θερμές ατμόσφαιρες. Γνωρίζουμε αυτό το στάδιο και γνωρίζουμε ότι θα’ναι ένα δύσκολο ματς. Είμαστε προετοιμασμένοι κι αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δώσουμε το μέγιστο απ’το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό".

Κριστιάνο Ρονάλντο

"Δεν έχει άγχος, είναι πάντα έτσι: χαρούμενος και με ενέργεια. Μεταδίδει στην ομάδα την θετικότητά του. Τον θέλω πάντα έτσι. Αυτό του Lucas δεν έκανε ζημιά (ο Ρονάλντο του’κανε τάκλινγκ στην προπόνηση), έτσι είμαστε μια χαρά".

Δηλώσεις του Luis Enrique για το ντέρμπι

«Έχει δίκιο. Αν χάσουμε δύο βαθμούς καλύτερα γι’αυτούς. Τις προάλλες, όταν έπαιζαν Atlético και Barcelona, εγώ σκεφτόμουν το ίδιο. Είναι φυσιολογικό αυτό που σκέφτεται».

Ανάλυση της Ατλέτικο

«Είναι μια ομάδα που βελτιώνεται πάντα κάθε χρόνο. Έχει ένα πολύ καλό προπονητή ο οποίος έχει αλλάξει πολλά πράγματα από τότε που έφτασε και τα πάει εκπληκτικά. Μιλάνε πάντα γι’αυτούς για το πόσο καλά αμύνονται, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι πολύ περισσότερο και παρατηρείται σε όλα όσα κάνουν. Είναι ένα καλό παιχνίδι για να παίξεις».

Πρόβλεψη για το ματς

«Δεν ξέρω τίποτα, δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν είμαι μάγος. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι κι αυτό που θέλουμε είναι να δούμε ένα καλό παιχνίδι. Θα δούμε τι θα συμβεί στο γήπεδο».

Ξεχωριστό Derbi

«Δεν είναι ξεχωριστό μόνο για μένα, για όλους τους Madridistas είναι ιδιαίτερο να βλέπουν ακόμα ένα ντέρμπι. Μπορεί να’ναι το τελευταίο στο Καλντερόν. Είναι ξεχωριστό για τους οπαδούς. Γίνεται λόγος για το μίσος μεταξύ των οπαδών και μεταξύ των ομάδων, αλλά είναι σπουδαίο να βλέπεις αυτό το ντέρμπι κι ελπίζω να δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

«Πρέπει να ξεχάσουμε τα αρνητικά, το μίσος, και να περάσουμε μια διασκεδαστική στιγμή. Θα’ναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Μπόρεσα να το ζήσω ως παίκτης, από μέσα κι από έξω».

Griezmann

"Για μένα είναι καλό που είναι έτοιμος να παίξει. Ποτέ δεν θα ευχηθώ να τραυματιστεί ένας αντίπαλος παίκτης. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την Ατλέτικο και με χαροποιεί που είναι πίσω, αλλά δεν είναι ο μόνος κίνδυνος".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.