News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Είχαμε δύσκολες στιγμές, αλλά δεν τα παρατήσαμε»

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες. Μας έλειψε λίγη ενέργεια»

"Το να’σαι αήττητος τόσα πολλά παιχνίδια είναι ένα επιπλέον κίνητρο και θέλουμε να συνεχίσουμε με τη δουλειά μας", πρόσθεσε.



Ο Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του José Alvalade μετά τη νίκη με 1-2 που πιστοποιεί την παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης στους 16: «Είχαμε δύσκολες στιγμές στο παιχνίδι, αλλά είναι φυσιολογικό γιατί είπαμε ήδη από χθες ότι επρόκειτο να’ταν δύσκολο. Η Sporting έπαιξε με ένταση και είχαμε δυσκολίες».

"Το καλό είναι ότι δεν τα παρατήσαμε όταν μας σκόραραν. Συνεχίσαμε να παίζουμε και βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ που μας έδωσε τη νίκη. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, διότι δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες. Μας έλειψε λίγη ενέργεια".

Αποκατάσταση

"Παρακολουθώντας τον αποψινό αγώνα μπορεί να ειπωθεί ότι η Σπόρτινγκ άξιζε να’χει περισσότερους βαθμούς στην κατάταξη, αλλά είναι έτσι κι εμείς παίζουμε τώρα ένα τελικό εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ".

«Ήταν δύσκολο να κερδίσουμε εδώ και πετύχαμε αυτό που ψάχναμε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε καλά, να κάνουμε αποκατάσταση και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Η θέση των Varane και Ramos

"Δεν αλλάζει τίποτα. Οι Sergio και Varane μπορούν να παίξουν τόσο στα δεξιά όσο και στ’αριστερά στο κέντρο της άμυνας".

Οι ενοχλήσεις των Bale και Μαρσέλο

"Τον Μαρσέλο τον αλλάξαμε λόγω ενοχλήσεων και προληπτικά. Ο Μπέιλ έχει κάτι στον αστράγαλό του, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι. Είναι περισσότερο μια συστροφή. Δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει. Αύριο θα περάσει μια ιατρική εξέταση και θα γνωρίζουμε περισσότερα".

Τριάντα παιχνίδια αήττητοι


«Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε μ’αυτό που κάνουμε, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν στιγμές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπου μπορείς να περάσεις άσχημα. Το να’μαστε τόσα πολλά παιχνίδια χωρίς να χάσουμε είναι ένα επιπλέον κίνητρο και θέλουμε να συνεχίσουμε με τη δουλειά μας, γνωρίζοντας ότι όταν κερδίζεις παιχνίδια σε παρακινεί περισσότερο για το επόμενο».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.