News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Varane και Nacho αφαιρούν το αγκάθι του 4-0

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Του Pablo Polo

Οι στόπερ εξουδετέρωσαν τους Griezmann και Τόρες

Ο Zizou επέλεξε να επιβραβεύσει την καλή στιγμή του canterano κι άφησε τον Ramos στον πάγκο


Ο Ζιντάν αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Sergio Ramos. Χωρίς τον Πέπε, αποκλεισμένο λόγω τραυματισμού, ήρθε η ώρα να διαπιστώσει την αξιοπιστία του διδύμου Varane-Nacho, λιγότερο χρησιμοποιημένου απ’τον Γάλλο προπονητή, και πάνω στο οποίο βάραινε εκείνο το μοιραίο 4-0 στο Calderón πριν από δύο σεζόν. Τότε, οι κριτικές τροφοδοτήθηκαν και με τους δύο, αλλά χθες εξιλεώθηκαν με ένα μεγάλο αγώνα.

Griezmann και Τόρες μόλις που εμφανίστηκαν κατά το πρώτο ημίχρονο, χάρη στον αυτοκρατορικό αγώνα των Varane και Nacho. Πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τη διέλευση, στο πρώτο μέρος καταβρόχθισαν τους δύο rojiblancos φορ. Η δοκιμασία της φωτιάς ήρθε με το rojiblanco ντεμαράζ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Και τόσο ο Varane όσο κι ο Nacho έβγαλαν απ’τα χαμηλά και τα ψηλά της περιοχής όλα όσα εμφανίζονταν.

Ο Zizou προσπαθεί πάντα ν’αναφέρει τον Nacho κάθε φορά που μιλά για τους στόπερ, αλλά μέχρι το ντέρμπι δεν του είχε έρθει μια ευκαιρία βαρύτητας. Στο Καλντερόν, ο canterano ελπίζει να βγάλει πλέον την ταμπέλα του «ανταποκρίνεται πάντα» για να τον δουν μια φορά ως ένα στόπερ που μπορεί να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.