News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το μέλλον του James, ένα μυστήριο

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Ο Κολομβιανός ζητά τα λεπτά που δεν έχει



Ο James Rodríguez έχει μετατραπεί σ’ένα κρατικό θέμα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Το μέλλον του είναι ένα μυστήριο. Αυτό που φαίνεται σαφές είναι ότι δεν είναι ένας απ’τους αγαπημένους του Ζιντάν, ενώ ο ίδιος απαιτεί να παίζει περισσότερα λεπτά, κάτι που απ’το χέρι του Γάλλου δεν συμβαίνει, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο James.

Οι madridistas ηγέτες αμφιβάλουν σχετικά με το τι μπορεί να συμβεί με το μέλλον του Κολομβιανού. Εκτιμούν το ποδόσφαιρό του, θεωρούν ότι είναι ένας μεγάλος παίκτης και δεν αμφιβάλουν για τη μιντιακή προβολή του, αλλά δεν πρόκειται να κρατήσουν κανέναν που δεν είναι άνετα με την κατάσταση που ζει στο εσωτερικό. Γνωρίζουν ήδη εκείνο το «η ομάδα πάνω απ 'όλα» που θέτει ως μέγιστο ο Ζιντάν για οποιαδήποτε κίνηση γύρω απ’την ομάδα.

Ο James μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει, αλλά το καθεστώς αναπληρωματικού δεν το αισθάνεται καθόλου καλά. Από τότε που τραυματίστηκε στην προθέρμανση ενάντια στην Eibar στις 2 Οκτωβρίου, έχει παίξει μόλις 20 λεπτά στη Liga εναντίον της Leganes, με παρουσίες για 90 λεπτά στον πάγκο ενάντια σε Athletic κι Αλαβές, κάτι που δεν ευχαριστεί τον Κολομβιανό διεθνή, ο οποίος βλέπει το ρόλο του μέσα στην ομάδα να’χει μειωθεί σημαντικά, καθώς περνούν οι αγωνιστικές.

Ο Κολομβιανός είναι ήδη πίσω στην εθνική του και το κάνει έχοντας παίξει 112 λεπτά απ’το προηγούμενο διάλειμμα των πρωταθλημάτων, στο οποίο ταξίδεψε επίσης προς τη συγκέντρωση της εθνικής του, παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματίας και χρειάστηκε να επιστρέψει πρόωρα.

Αυτή τη στιγμή έχει παίξει βασικός στο πρωτάθλημα μόνο εναντίον των Βιγιαρεάλ κι Εσπανιόλ. Οι άλλες τρεις εμφανίσεις του ήταν απ’τον πάγκο ενάντια σε Ρεάλ Σοσιεδάδ, Θέλτα και Leganés.


Η κατάσταση δεν είναι απλή για τον Κολομβιανό. Η παρηγοριά είναι ότι βλέπει πως υπάρχουν ομάδες που αναμένουν το τι θα συμβεί με το μέλλον του. Η πιο πρόσφατη που προστέθηκε σ’αυτόν τον κατάλογο των ομάδων που ενδιαφέρονται ήταν η Γιουβέντους. Το ζήτημα θα επιλυθεί στον επόμενο Ιανουάριο.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.