News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το derbi δεν κάνει τον Zidane να χάνει τον ύπνο του

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Του Pablo Polo

Όπως κάθε παιχνίδι μετά τις 21:00, η ομάδα θα συγκεντρωθεί αυθημερόν

Πριν βγουν στο γήπεδο θα περάσουν απ’το γυμναστήριο κι από 5λεπτο βίντεο



Ενώ χιλιάδες οπαδοί και μια καλή χούφτα μέσων ενημέρωσης ασχολούνται με το ντέρμπι και την 11άδα που θα παρατάξει ο Ζιντάν μπροστά από τη μάστιγα των απουσιών, στο Valdebebas σήμερα είναι μια μέρα όπως οι άλλες. Το μόνο που δείχνει ότι υπάρχει ντέρμπι είναι η ποσότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης που κάλυψαν τη σημερινή προπόνηση της λευκής ομάδας. Αν ο προπονητής ήταν σε θέση να αστειευτεί με τον Cristiano λίγο πριν την έναρξη της παράτασης του Μιλάνου εναντίον της Ατλέτικο, θα’ταν πλέον παράξενο να΄τρωγε τα νύχια του αυτές τις ώρες πριν από την πρώτη επίσκεψή του στο Καλντερόν ως προπονητής της Ρεάλ.

Σήμερα το πρωί, ο Ζιντάν παρέμεινε πιστός στις συνήθειές του τη μέρα πριν από ένα παιχνίδι. Πριν από κάθε ματς, ο τεχνικός βάζει τους παίκτες του πρώτα στο γυμναστήριο για να ενεργοποιήσει τους μύες. Μετά, και εξίσου με το αν πρόκειται για την Barcelona ή την Cultural Leonesa, πέντε λεπτά βίντεο για να αναλύσει τον αντίπαλο, στην περίπτωση αυτή, την ομάδα του Cholo. Ο Γάλλος μισούσε τα μεγάλα βίντεο όταν ήταν παίκτης και το εφαρμόζει τώρα ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Zizou είναι περισσότερο υπέρ των λίγων εικόνων και των σύντομων και περιεκτικών μηνυμάτων.


Όπως κάθε άλλο παιχνίδι που παίζεται μετά τις 9 το απόγευμα, η ​​Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα συγκεντρωθεί σήμερα στο Valdebebas. Οι παίκτες θα ξεκουραστούν απόψε με τις οικογένειές τους κι αύριο το πρωί θα συγκεντρωθούν στην Ciudad del Real Madrid για μεσημεριανό γεύμα και υπνάκο. Στη συνέχεια, όπως κάθε παιχνίδι, ο τεχνικός θα δώσει την τελευταία ομιλία αφού τσιμπήσουν κάτι. Και λίγα περισσότερα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.