News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το άνοιγμα του Gareth Bale

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Της Patricia Terroba

Κάθε φορά που έχει σκοράρει, έχει ανοίξει το σκορ για του λευκούς



Η συζήτηση για τον Gareth Bale είναι συζήτηση για τον ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν. Ο Ουαλός έχει υπάρξει ένας απ’τους καλύτερους της ομάδας του Ζιντάν κατά τις πρώτες έντεκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος και στις τέσσερις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που έχουν παίξει μέχρι τώρα οι λευκοί. Κι ο ηγετικός του ρόλος έχει μετακινηθεί αυτή την σεζόν επίσης και στα γκολ.

Έχει σκοράρει το πρώτο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης πέντε φορές. Ο ίδιος αριθμός των αγώνων που έχει σκοράρει μέχρι στιγμής. Δηλαδή, ο Ουαλός έχει σκοράρει σε πέντε παιχνίδια, και στα πέντε το γκολ του ήταν το πρώτο των λευκών, το πιο δύσκολο, το οποίο ανοίγει το σκορ και βάζει σε καλό δρόμο τον αγώνα και, ακόμα, αυτό που ισοφαρίζει και τους έχει επιτρέψει να πάρουν τουλάχιστον ένα βαθμό. Όπως στην περίπτωση του αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Eibar, όταν ο Gareth σκόραρε το μοναδικό γκολ της ομάδας του Zizou, αυτό που έκανε το 1-1.

Ο Μπέιλ άνοιξε το λογαριασμό των γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν στο Anoeta. Στη νίκη των λευκών (0-3) απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, σκόραρε το 0-1. Επιπλέον το 0-3, το οποίο έκλεισε την αναμέτρηση.

Έκανε το ίδιο και στο Τσάμπιονς Λινγκ ενάντια στη Λέγκια στο Μπερναμπέου (5-1). Σκόραρε το πρώτο της ευρείας λευκής νίκης. Στον δεύτερο αγώνα εναντίον των Πολωνών (3-3) άνοιξε και πάλι το σκορ. Κι ενάντια στην Leganés (3-0) την Κυριακή, το έκανε και πάλι κάνοντας το 1-0.


Πέντε παιχνίδια -απ’τα 14 που έχει παίξει αυτή τη σεζόν- στα οποία ο Bale έχει σκοράρει επτά γκολ, πάντα το πρώτο της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι το καλύτερο ξεκίνημα του Gareth, σε γκολ στα παιχνίδια. Μια σεζόν στην οποία ο Ουαλός έχει μετατραπεί στον ηγέτη των λευκών.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.