News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το 40% των πωλήσεων φανελών φέρουν το όνομα του Cristiano

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Ο Πορτογάλος είναι επίσης ηγέτης αδιαμφισβήτητων εσόδων απ’το merchandising



Κανείς δεν αξίζει 96 εκ. Η μεταγραφή του Κριστιάνο ήταν μια τρέλα, μια ανοησία άνευ προηγουμένου. Εδώ και πολλά χρόνια κανείς δεν μιλά για το πόσο κόστισε ο Πορτογάλος. Δεν υπάρχει περισσότερη βεβαιότητα ότι πρόκειται για έναν απ’τους καλύτερα και περισσότερο αποσβησμένους παίκτες. Εν μέρει, λόγω του παιχνιδιού του και των γκολ του, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτό που δημιουργεί ο CR7 μακριά απ’το γήπεδο, λόγω του αντίκτυπου της εικόνας του σε όλο τον κόσμο. Μόνο έτσι εξηγείται ότι το 40% των πωλήσεων φανελών της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον αριθμό του.

Ο Ρονάλντο είναι ένα ορυχείο χρυσού. Η εικόνα του είναι περιζήτητη απ’τις μεγάλες μάρκες και η αγορά της οποίας ηγείται με μεγάλη διαφορά ο Πορτογάλος είναι η Ασιατική, όπου αναμένεται επίσης να συνεχίσει να αυξάνεται.


Ο Cristiano έχει πάρει τη μιντιακή σκυτάλη απ’τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος ήταν κάποτε ο ηγέτης των εσόδων απ’το merchandising της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην τρέχουσα ομάδα, πίσω απ’τον Κριστιάνο, η πιο περιζήτητη φανέλα είναι του James, αναμφίβολα λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος που προκαλεί στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.