News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Συντηρητικά ο Kovacic

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Της Patricia Terroba

Έχει ένα μελανιασμένο αστράγαλο και είναι αμφίβολος με την Κροατία για αύριο



Ο Mateo Kovacic είναι αμφίβολος για τον προκριματικό αγώνα της Κροατίας κατά της Ισλανδίας αύριο. Ο Κροάτης διεθνής έχει ένα μελανιασμένο αστράγαλο απ’την αναμέτρηση πρωταθλήματος ενάντια στην Leganes, και δεν έχει αναρρώσει ακόμα. Ακόμη και σ’εκείνο το ματς πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή, έπρεπε ν’αντικατασταθεί απ’τον Modric στο 62ο λεπτό. Ως εκ τούτου μπορεί να χάσει, προληπτικά, την προκριματική αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.

Ωστόσο, η κροατική εθνική ομάδα παίζει και πάλι την Τρίτη εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας. Αυτή τη φορά, ένα φιλικό. Έτσι, αν το χτύπημα αποδειχθεί ότι είναι πιο σοβαρό από ό, τι αναμενόταν, ο μέσος δεν θα ρισκάρει και θα επιστρέψει στην Ισπανία χωρίς να παίξει ούτε ένα λεπτό με την εθνική του.


Κι αυτό γιατί αν το χτύπημα στον αστράγαλο μετατραπεί σε τραυματισμό, ο Ζιντάν θα’χει ακόμη περισσότερα προβλήματα στο κέντρο. Ο Γάλλος τεχνικός εξήρε τον παίκτη στη συνέντευξη Τύπου μετά την Leganés: "Ο Mateo τα πάει εκπληκτικά, στη συνέχεια όταν θα’ναι όλοι, θα μπορούσε να’χει λιγότερα λεπτά αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, το σημαντικό είναι ότι αισθάνεται καλά και είναι ικανοποιημένος, προπονείται καλά και τον βλέπω να το απολαμβάνει". Και παραδέχθηκε ότι «φεύγει λίγο πληγωμένος, ελπίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό». Κι αυτό γιατί με τον Kroos τραυματία και τον Casemiro χωρίς να’χει ολοκληρώσει την ανάκαμψή του, θα προστεθεί μια νέα απουσία.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.