News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Roberto Carlos: «Με την άδεια του Filipe, ο Marcelo είναι ο καλύτερος μπακ του κόσμου»

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Του Pablo Polo

«Ελπίζω ο Marcelo να μην γίνει καλύτερος από μένα», αστειεύτηκε



Ρομπέρτο ​​Κάρλος και Luis Amaranto Perea ξεκίνησαν το ντέρμπι σε μια εμπορική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Μαδρίτης. Η δεύτερη έκδοση του «La barra de Mahou» είχε επίσης τους Gaizka Mendieta και Pablo de la Fuente, διευθυντή της μάρκας της εν λόγω μπύρας, για να συζητήσουν για "τα ντέρμπι και το πάθος για το ποδόσφαιρο". Ο Βραζιλιάνος ασχολήθηκε με πολλά θέματα.

Υπόθεση James Rodríguez

"Αν είναι με την Κολομβία δεν μπορεί να είναι τόσο άσχημος. Θα πρέπει να σκεφτεί ότι μπορεί να βελτιωθεί, εξαρτάται απ’αυτόν. Έχει τα πάντα και πρέπει να πιστέψει λίγο περισσότερο στον εαυτό του. Αυτό που βλέπω στις προπονήσεις, κάνει τα πάντα πολύ καλά".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η θέση του

Ρομπέρτο ​​Κάρλος: «Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης, ξέρει ότι μερικές φορές θα πρέπει να βοηθάει τον Karim, άλλες να σκοράρει. Σήμερα είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Υπάρχουν αγώνες που δεν σε αφήνουν να σκοράρεις, αλλά ψάχνει το χώρο του. Η ανανέωση είναι εκεί, είναι η αναφορά, κι ελπίζω ο κόσμος να συνειδητοποιήσει πως είναι ο Cristiano, λόγω της ευφυΐας που έχει. Το λάθος είναι δικό του που σκοράρει τόσα γκολ».

Μεντιέτα. "Πράγματι, αποδεικνύει ότι δεν μπορεί πλέον να πάρει τη μπάλα στο κέντρο και να περάσει πέντε. Γνωρίζει ότι τον χρειάζονται πιο κοντά στην περιοχή, είναι περισσότερο κάποιος που τελειώνει τις φάσεις και υπάρχουν άλλοι παίκτες που έχουν αυτό το ρόλο του να φέρνουν τη μπάλα μέσα στην περιοχή".

Το προγνωστικό για το ντέρμπι

Mendieta: "Δεν υπάρχει φαβορί. Γελάω μ’αυτό για την κρίση της Μαδρίτης, η οποία είναι πρώτη, αλλά η Ατλέτικο έχει αυτό το έξτρα. Θα έρθει ισοπαλία. Οι απουσίες της Μαδρίτης είναι σημαντικές, αλλά αυτή η ομάδα βγαίνει μπροστά σ’αυτές τις καταστάσεις".

Ρομπέρτο ​​Κάρλος: «Είναι περίπλοκο, θα’ναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Αν έπαιζα αυτό το παιχνίδι θα έλεγα ότι θα κερδίσουμε, αλλά τώρα όντας στο club έχω μια άλλη εικόνα. Ας υπάρξει μεγάλο θέαμα, χωρίς βία. Έχασα μια φορά σε έντεκα χρόνια εναντίον της Ατλέτικο. Πιστεύω ότι ο Zizou είχε χρόνο να μελετήσει τις αδυναμίες της Atlético».

Τελετουργικά πριν το ντέρμπι

"Μιλούσα με τη μητέρα μου για να δω πώς ήταν". Απ’την άλλη πλευρά, ο Ρομπέρτο ​​Κάρλος μίλησε για τον Μαρσέλο: «Εγώ κι ο Καφού έχουμε εφεύρει έναν νέο τρόπο επίθεσης στο ποδόσφαιρο. Σήμερα η Βραζιλία έχει τον Marcelo και τον Filipe. Ο Μαρσέλο είναι ο καλύτερος του κόσμο, κάνει το ποδόσφαιρο πιο πραγματικό, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε τον Filipe. Ελπίζω ο Marcelo να μην γίνει καλύτερος από μένα, αλλά τα πάει πολύ καλά. Πρέπει να δούμε, αλλά τώρα είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ που υπάρχει στον κόσμο. Τεχνικά είναι καλύτερος, εγώ ήμουν περισσότερο δυνατός και σούταρα".


Ο Βραζιλιάνος μίλησε επίσης για την απουσία του Kroos: «Πιστεύω ότι ο Zizou προετοιμάζει καλά την ομάδα. Είμαστε σε μια καλή στιγμή. Γνωρίζουμε ήδη ότι θα’ναι δύσκολο. Casemiro και Kroos είναι σημαντικοί. Ο Modric, επίσης, υπάρχει μια Μαδρίτη με τον Λούκα κι άλλη χωρίς αυτόν. Αλλά επιστρέφει ο Sergio, ελπίζω, και το πιο σημαντικό είναι αυτοί που θα παίξουν να γνωρίζουν ποιο είναι το κλειδί για να κερδίσουν».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.