News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πώς θα’ναι η ζωή χωρίς τον Kroos;

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Του José Luis Calderón

Δύο συνεχόμενα παιχνίδια είναι το περισσότερο που έχει βρεθεί η Μαδρίτη χωρίς τον Γερμανό

Μόνο 13 παιχνίδια έχει χάσει από τότε που ήρθε στη Μαδρίτη το 2014



Η ζωή χωρίς τον Kroos είναι ένα άγνωστο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά την γνωστοποίηση του τραυματισμού του Γερμανού, στο λευκό σύνολο περπατούν μεταξύ του σοκ και των αμφιβολιών σχετικά με το πώς θα αντιδράσει η ομάδα στην παρατεταμένη απουσία του Τόνι.

Κι αυτό γιατί από τότε που απέκτησε τον Γερμανό η Μαδρίτη, δύο παιχνίδια είναι το μέγιστο που βρέθηκε η ομάδα χωρίς να’χει στην διάθεσή της τον Γερμανό (την περασμένη σεζόν, όταν δεν έπαιξε εναντίον των Μάλμε και Βιγιαρεάλ). Συνολικά, έχει χάσει 13 παιχνίδια (μ’ένα ισοζύγιο 12 νικών και μιας ήττας της Μαδρίτης). Μάλιστα, η πλειοψηφία των αγώνων που είχε χάσει μέχρι στιγμής ήταν για ξεκούραση ή «συμφωνημένες» τιμωρίες.

Τώρα δεν θα λείψει από δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Θα λείψει από πολύ περισσότερα, και πολλά απ’αυτά κρίσιμα. Εξ ου η ανησυχία του Ζιντάν, ο οποίος εξακολουθεί να θρηνεί την απώλεια ενός παίκτη κλειδί που, επιπλέον, ήταν σε μια εκπληκτική στιγμή φόρμας.

Η Μαδρίτη δεν μπορεί να πιαστεί από ένα προηγούμενο, επειδή δεν υπάρχει. Ο Kroos ήταν πάντα εκεί από τότε που ήρθε το 2014. Τώρα η ομάδα θα πρέπει να μάθει να παίζει χωρίς αυτόν. Πώς θα’ναι η ζωή χωρίς τον Kroos;


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.