News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Zidane επιδιώκουν να θωρακίσουν το BBC

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz 

Συνεχίζουν να τους βλέπουν βασικούς μετά την παράσταση εναντίον της Ατλέτικο



Η νίκη και το καλό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στο Vicente Calderón έχει προκαλέσει αναλύσεις όλων των ειδών. Η πιο επαναλαμβανόμενη κάνει αναφορά στο διάσημο BBC, το οποίο αναβλήθηκε εξ αρχής λόγω της απόφασης του Ζινεντίν Ζιντάν ν’αφήσει στον πάγκο τον Γάλλο επιθετικό λόγω των προβλημάτων που κουβαλούσε ο επιθετικός τις τελευταίες βδομάδες.

Οι αναλύσεις δείχνουν τα οφέλη του νέου τρόπου παιχνιδιού που τέθηκε απ’τον τεχνικό και, ιδιαίτερα, τη λήθη του BBC που αποτελείται απ’τους προαναφερθέντες Μπενζεμά, Μπέιλ και Ρονάλντο. Οι προβληματισμοί έχουν τρομάξει την διοικούσα τάξη της Ρεάλ Μαδρίτης και τον ίδιο τον Ζιντάν. Μεν και δε έχουν τρέξει να προστατέψουν και να θωρακίσουν τους τρεις παίκτες και την παρουσία τους στην αρχική ενδεκάδα. Δεν θέλουν να κάνουν μπάλα οι φήμες και να μεγαλώνουν. Θέλουν να σταματήσουν μια συζήτηση που δεν υπάρχει ούτε στ’αποδυτήρια ούτε στην διοικούσα τάξη.

Η παρουσία των τριών στην λευκή εμπροσθοφυλακή δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση απ’το εσωτερικό του συλλόγου. Μιλούν, ως επιχείρημα, ότι με τους τρεις ως βασικούς η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει το δέκατο και το ενδέκατο Champions League και τη Barcelona, στο ματς πρωταθλήματος στο Camp Nou με τον Ζιντάν στον πάγκο.

Ενώ στην ευγενή περιοχή επικαλούνται την ιστορία, ο τεχνικός μιλάει ξεκάθαρα για την ποιότητα των τριών προαναφερθέντων παικτών. "Η νίκη επί της Ατλέτικο δεν εξασφαλίζει τίποτα. Ο καθένας μπορεί να πει ό, τι θέλει. Δεν είναι ότι το BBC είναι αδιαπραγμάτευτο. Είναι οι καλύτεροι, όπως και οι υπόλοιποι, ίσως περισσότερο λόγω της ιστορίας, του τι έχουν κάνει". Ειπώθηκαν όλα εκ μέρους του Ζιντάν.

Η εμπιστοσύνη του club προς τους τρεις είναι ολική. Οι ανανεώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι το 2021 και του Gareth Bale μέχρι το 2022 είναι οι καλύτερες αποδείξεις ότι το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης, τουλάχιστον για τώρα, περνά από δύο παίκτες που θεωρούνται βιτρίνα απ’τους ηγέτες. Ούτε ίχνος αμφιβολίας. Ο Μπενζεμά δεν έχει ανανεώσει, αλλά η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του είναι πλήρης κι απόλυτη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ζιντάν και οι διοικητικοί θέλουν να εκθειάσουν τη μορφή και την αξία του αποκαλούμενου BBC, ένα ολόκληρο κεφάλαιο για την Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι αυτό του Σαββάτου στο Καλντερόν πρέπει να χρησιμεύσει για να επαναβεβαιώσει την αξία της δεύτερης γραμμής και την ικανότητα, που έχουν δείξει ότι έχουν, ν’αναλάβουν γαλόνια σε καθοριστικές στιγμές, και ποτέ για θέσουν υπό αμφισβήτηση την παρουσία των άλλων, σε αυτή την περίπτωση του BBC.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.