News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane μένει χωρίς τον απαραίτητο παίκτη του

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Του Lorenzo Lara

Ο Kroos είναι ο παίκτης που έχει παίξει τα περισσότερα λεπτά κι έχει δώσει τις περισσότερες πάσες κι ασίστ



Ο Ζινεντίν Ζιντάν χάνει έναν σημαντικό παίκτη στο σύστημά του. Είναι ο παίκτης που τρέχει τα περισσότερα χιλιόμετρα κι αυτός που δίνει τις περισσότερες σωστές πάσες κι ασίστ για γκολ. Ο Ζιντάν μένει χωρίς τον κινητήρα της ομάδας.

Ο Toni Kroos είναι, επιπλέον ο παίκτης που έχει παίξει τα περισσότερα λεπτά αυτή τη σεζόν (1391). Έχει συμμετάσχει σε 16 απ’τα 17 παιχνίδια. Έχασε μόνο το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ εναντίον της Σεβίλλης, μια αναμέτρηση που έχασαν οι διεθνείς που προχώρησαν περισσότερο με τις αντίστοιχες ομάδες τους στο Euro.

Είναι τέτοια η σημασία του μέσου για τον Γάλλο τεχνικό, ο οποίος δεν τον ξεκούρασε ούτε καν στην αναμέτρηση του Copa del Rey ενάντια στην Cultural Leonesa, όπου έπαιξε για 90 λεπτά.

Έχουν υπάρξει μόνο τρία παιχνίδια που δεν έχει ολοκληρώσει φέτος. Απέναντι σε Ρεάλ Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Εναντίον του Καταλανικού συνόλου, ο Ζιντάν ήθελε να τον ξεκουράσει κι αρχικά τον άφησε στον πάγκο, αλλά ο άκαιρος τραυματισμός του Casemiro στο 19ο λεπτό τον ανάγκασε να τον χρησιμοποιήσει.


Απ’την μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης την σεζόν 2014-15 ο Toni Kroos υπήρξε ένας παίκτης κλειδί στην ομάδα. Ήταν για τον Αντσελότι, επίσης για τον Μπενίτεθ και τώρα για τον Ζιντάν. Απ’τα 128 παιχνίδια που έχει παίξει η Ρεάλ Μαδρίτης απ’την άφιξή του, ο Γερμανός έχει συμμετάσχει στα 115, που σημαίνει ότι έχει παίξει το 90%. Περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη στην ομάδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μέχρι στιγμής είχε χάσει μόνο 13, κανένα απ’αυτά λόγω τραυματισμού.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.