News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane εξετάζει την κατάσταση

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Των Santiago Siguero και Laura Rubio

Μελέτα από σήμερα την κατάσταση των πληγωμένων ενόψει του derbi



Η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στην δουλειά σήμερα (18.00) με το άγνωστο των πόσων παικτών μπορεί να υπολογίζει ο Ζιντάν στο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου. Πέντε παίκτες (Ramos, Benzema, Pepe, Casemiro και Kovacic) κουβαλάνε διάφορα σωματικά προβλήματα. Όλοι τους αντιμετωπίζουν αποφασιστικές μέρες για να ξέρουν αν μπορούν να αποτελέσουν μέρος της αποστολής στην εξέταση του Καλντερόν, την πιο απαιτητική αναμέτρηση για τη Μαδρίτη μέχρι τώρα αυτή τη σεζόν.

Sergio Ramos, με πιθανότητες

Ο αρχηγός είναι κοντά στο να ξεπεράσει τις συνέπειες του διαστρέμματος που υπέστη με την εθνική στο γόνατο στις 9 Οκτωβρίου. Ο Ράμος έχει συντομεύσει τις προθεσμίες, αν και μέχρι αυτή την εβδομάδα δεν θα γίνει γνωστό αν θα’ναι σε θέση να ξεκινήσει εναντίον της Ατλέτικο. Ο στόπερ έχει κάνει ήδη δουλειά στο γήπεδο και με τη μπάλα, αλλά δεν έχει κάνει ακόμη καμία συλλογική προπόνηση. Και μην ξεχνάτε ότι προέρχεται από αγωνιστική απραξία πέντε εβδομάδων.

Μπενζεμά, τελική ευθεία

Ο Γάλλος επιθετικός εξαντλεί επίσης τις πιθανότητές του να προλάβει το ντέρμπι, μετά τις ενοχλήσεις στον ιγνυακό τένοντα που υπέστη στο ματς με την Λέγκια. Στην περίπτωση του Γάλλου, δεν υπήρξε ιατρική γνωμάτευση απ’τον σύλλογο, το οποίο είναι ενδεικτικό ενός ελαφρύ τραυματισμού. Ήταν εκτός απ’τον αγώνα ενάντια στην Leganes και, εάν συνεχίσει να εξελίσσεται όπως μέχρι τώρα, θα πρέπει να’ναι στη διάθεση του Ζιντάν για τον αγώνα εναντίον της Ατλέτικο.

Πέπε, ενάντια στο ρολόι.

Το ντέρμπι θα μπορούσε να’ρθει πάρα πολύ νωρίς για τον Pepe, ο οποίος υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό II βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αλαβές (29 Οκτωβρίου). Ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας ήταν περίπου τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Ο στόπερ δεν έχει ταξιδέψει με την εθνική σ’αυτό το διάλειμμα για να προσπαθήσει να επανέλθει έγκαιρα. Έχει βγει για να τρέξει στο γκαζόν, αλλά δεν έχει αγγίξει ακόμη μπάλα.

Casemiro, μια ειδική περίπτωση

Η περίπτωση του Casemiro είναι η πιο λεπτή απ'όλες που υπάρχουν στο θεραπευτήριο της Μαδρίτης. Υπέστη ένα κάταγμα περόνης στις 18 Σεπτεμβρίου. Εκ των προτέρων, πιθανολογήθηκε ότι ο χρόνος απουσίας θα’ταν περίπου ενός μήνα, αλλά ο τραυματισμός έχει αποδειχθεί πιο περίπλοκος απ’ό, τι αναμένονταν αρχικά. Παρά το γεγονός ότι ο παίκτης έχει δοκιμάσει τα πάντα, φαίνεται απίθανο να παρθούν ρίσκα τώρα που βρίσκεται πλέον στην τελική φάση της ανάκαμψης.

Kovacic, απαραίτητος


Ο Ζιντάν θα αναμένει επίσης τον Kovacic. Ο Κροάτης υπέφερε στον αστράγαλο κατά της Ισλανδίας κι επιστρέφει στη Μαδρίτη σήμερα. Χθες προσγειώθηκε ο Modric, ο οποίος δήλωσε έτοιμος. "Είμαι έτοιμος να παίξω στο ντέρμπι. 90 λεπτά; Ας δούμε". Και καθησύχασε για την κατάσταση του Kovacic: "Είναι καλά".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.