News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Morata βγήκε στο Wembley χωρίς να’χει κάποια ενόχληση

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Του Miguel Ángel Lara

Υπέστη ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του αγώνα



Ο Álvaro Morata δεν κινδύνεψε να παίξει με την Ισπανία στο Wembley. Ο τραυματισμός που υπέστη συνέβη κατά τη διάρκεια της λιγότερο από μισής ώρας που έπαιξε εναντίον της Αγγλίας, δεχόμενος ένα άμεσο χτύπημα από έναν αντίπαλό του. Έτσι προήλθε ο τραυματισμός ΙΙ βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού του.



Δεν έχει καμία σχέση με το χτύπημα που υπέστη εναντίον των Σκοπίων, καθώς την Κυριακή και τη Δευτέρα προπονήθηκε κανονικά. Οι ιατρικές υπηρεσίες της Ομοσπονδίας έχουν ως αξίωμα, περισσότερο σ’ένα φιλικό, να μην ρισκάρουν τίποτα εάν ένας παίκτης υποφέρει από κάποια ενόχληση. Με τον Morata ακολουθήθηκε το συνηθισμένο πρωτόκολλο και διαπιστώνοντας ότι δεν είχε ενοχλήσεις ούτε υπήρχε κάποιος κίνδυνος, ενημέρωσε τον Lopetegui ότι, όπως και η υπόλοιπη ομάδα, ήταν έτοιμος να παίξει.


Στην ιατρική έκθεση που έχει σταλεί απ’την RFEF στην Ρεάλ Μαδρίτης εξηγείται ότι, λόγω αυτού του χτυπήματος προτείνονταν να περάσει εξετάσεις ο Morata, φτάνοντας στη Μαδρίτη, καθώς ο παίκτης εξήγησε στ’αποδυτήρια του Wembley ότι τέλειωσε με περίεργες αισθήσεις λόγω της γονατιάς που δέχτηκε.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.