News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Febas ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ο canterano έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον λευκό σύλλογο



Ο Aleix Febas ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η λευκή οντότητα θέλησε να διασφαλίσει έτσι τη μονιμότητα ενός απ’τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της Castilla. Κι αυτό γιατί, μετά την ολοκλήρωση της περασμένης σεζόν, ήταν αρκετές οι ομάδες που ρώτησαν για τον 20χρονο Καταλανό μέσο.

Αλλά το μέλλον του είναι λευκό. Έφτασε στο Valdebebas τη σεζόν 09-10, απ’την Lleida Esportiu για να ενταχθεί στην infantil. Στη συνέχεια πέρασε απ’τις κατηγορίες των cadete, juvenil, μέχρι να φτάσει στην Ρεάλ Μαδρίτης C στη σεζόν 14-15. Και στη σεζόν 15-16, έφτασε να παίξει στην Castilla.


Στην Castilla είναι ένας απ’τους θεμελιώδεις πυλώνες του Solari, σε σημείο που, έχει συμμετάσχει σε κάθε παιχνίδι της φετινής σεζόν, έχει σκοράρει δύο γκολ κι έχει δώσει δύο ασίστ. Και με τη Μαδρίτη του Ζιντάν ήδη έχει εμπειρία. Ταξίδεψε στην βορειοαμερικανική περιοδεία τον περασμένο Ιούλιο-Αύγουστο, κι έχει προπονηθεί με την πρώτη ομάδα σε αρκετές περιπτώσεις.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.