News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Carvajal, ενάντια στη «γρουσουζιά» του

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Του Hugo Carrasco

Την περασμένη σεζόν τραυματίστηκε δύο φορές εναντίον της Ατλέτικο



Ο Dani Carvajal θα’ναι ο βασικός της δεξιάς πλευράς της Μαδρίτης το Σάββατο εναντίον της Ατλέτικο. Ο λευκός αμυντικός, από τότε που έφτασε στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2013-2014, έχει αντιμετωπίσει την ομάδα του Cholo 13 φορές, περισσότερες από κάθε άλλο σύλλογο. Η τελευταία ήταν στον τελικό του Μιλάνου, όπου σήκωσε το δεύτερο Τσάμπιονς Λινγκ του μέσα σε τρία χρόνια.

Αν πήραν κάτι αρνητικό από εκείνο το παιχνίδι οι madridistas, ήταν σίγουρα ο τραυματισμός του. Ο Carvajal είχε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι του, αλλά δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει το ενδέκατο. Αλλά όταν το παιχνίδι βρίσκονταν στο 1-0 υπέρ του λευκού συνόλου, δεν άντεξε περισσότερο κι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο με έναν τραυματισμό ΙΙ βαθμού, που όχι μόνο τον έκανε να χάσει τα υπόλοιπα 62 λεπτά που απέμεναν μαζί με την παράταση, αλλά τον κράτησε εκτός απ’το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία. Πάρα πολλή τιμωρία για τον μπακ.

Αλλά εκείνος δεν ήταν ο μόνος τραυματισμός του Carva εναντίον της Ατλέτικο. Την περασμένη σεζόν, ο Danilo ξεκίνησε μπροστά απ’τον παίκτη απ’το Leganes. Ένας τραυματισμός του Βραζιλιάνου με την εθνική τον κράτησε μακριά απ’το γήπεδο κάτι περισσότερο από ένα μήνα. Διάστημα που εκμεταλλεύτηκε ο canterano για να κερδίσει τη θέση του στην 11άδα του Μπενίτεθ.

Και πάλι έξω

Την 7η αγωνιστική, η Ρεάλ Μαδρίτης επισκέπτονταν την γειτόνισσά της. Το madridista σύνολο κέρδιζε με 0-1 στο Καλντερόν (έληξε 1-1) κι ο Carvajal ήταν ένας απ’τους καλύτερους, κλειδί με τις επιθέσεις του απ’το πλάι. Μέχρι που ένα τάκλινγκ του Óliver Torres κοντά στο ημίχρονο τον ανάγκασε να αποσυρθεί τραυματίας. Ένας ακόμα τραυματισμός ενάντια στους colchoneros, στους συνδέσμους του δεξιού αστράγαλού του.


Το Σάββατο, η Μαδρίτη επιστρέφει στο Calderón, ένα στάδιο όπου ο Carvajal έχει ολοκληρώσει μεγάλες επιδόσεις, αλλά όπου έχει κερδίσει μόνο μία φορά, με 0-2 στα ημιτελικά του Κυπέλλου του 2014. Εκεί θα’χει την ευκαιρία να διώξει τις τελευταίες κακές προσωπικές του εμπειρίες ενάντια στους colchoneros.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.