News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema τρέχει προς το ντέρμπι

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Του Pablo Polo

Ο επιθετικός ξεκίνησε την ανάρρωσή του στο Valdebebas

Ο παίκτης δημοσίευσε ένα βίντεο στα σχετικά κοινωνικά δίκτυα στο οποίο πραγματοποιεί διάφορες ασκήσεις με τη μπάλα



Ο Karim Benzema έχει αρχίσει ήδη με την ανάρρωσή του σκεπτόμενος να’ναι στο μέγιστο για το ντέρμπι της 19ης Νοεμβρίου στο Calderón. Ο επιθετικός έχει αναρτήσει ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα στο οποίο εμφανίζεται να δουλεύει στο Valdebebas. Ο Γάλλος πραγματοποιεί μόνος του κάποιες ασκήσεις τελειωμάτων με κεφαλιές έχοντας στερεωμένο καουτσούκ στο πίσω μέρος. Τα υπόλοιπα είναι διάφορες ασκήσεις για να ενισχύσει το πάνω μέρος του σώματος.

Ο Μπενζεμά είναι αισιόδοξος από τότε που διαγνώστηκε μ’έναν μυϊκό τραυματισμό στον ιγνυακό τένοντα. Ο σύλλογος δεν έχει προσφέρει ιατρική έκθεση, αλλά τόσο οι γιατροί όσο κι ο ίδιος ο παίκτης γνωρίζουν ότι τώρα πρέπει να πάνε σιγά-σιγά.

Το διάλειμμα, σ’αυτή την περίπτωση, θα’ρθει καλά στον Μπενζεμά για να δουλέψει στο Valdebebas κι αν όλα πάνε όπως αναμενόταν θα’χει χάσει μόνο το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής εναντίον της Leganes δεδομένου ότι το επόμενο παιχνίδι είναι ο αγώνας εναντίον της Ατλέτικο.


Ο Karim τραυματίστηκε στον αγώνα στη Βαρσοβία. Ο παίκτης δεν σκέφτονταν τότε ότι η πάθηση θα τον άφηνε εκτός για κάποιο διάστημα. Μάλιστα, ο επιθετικός έφυγε απ’το γήπεδο αναστατωμένος, αλλά περισσότερο για το γεγονός ότι ήταν και πάλι η πρώτη αλλαγή του Ζιντάν, ο οποίος έβαλε τον Lucas Vázquez, παρά γι’αυτήν την σωματική ατυχία.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.