News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale τίθεται στα χέρια των γιατρών Van Dijk και De Prado

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Των José Félix Díaz και Pablo Polo

Ο παίκτης, αντίθετος με το να μπει στο χειρουργείο



Συνεχίζουν οι αμφιβολίες γύρω απ’το δεξί αστράγαλο του Gareth Bale. Ο πόνος επιμένει στην πληγείσα περιοχή κι ο παίκτης, μόλις που μπορεί να περπατήσει σήμερα. Η ιδέα του παραμένει να ρισκάρει στο μέγιστο και να πιεστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά θα ακούσει νέες διαγνώσεις, σχετικά με τον τραυματισμό που έχει, και την κατάλληλη θεραπεία, που σε όλες τις περιπτώσεις προσανατολίζονται στο χειρουργείο.

Στις επόμενες ώρες ο παίκτης θα τεθεί στα χέρια των γιατρών De Prado και Van Dijk για να εξετάσουν τον αστράγαλο και μετά τις εξετάσεις θα κάνουν μια διάγνωση, αν κι όπως μπορεί να γνωρίζει η MARCA οι επιλογές της χειρουργικής επέμβασης είναι οι πιο ενδεδειγμένες σ’αυτό το είδος των τραυματισμών.



Απορρίπτεται η επιλογή του επιδέσμου

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ο Bale διατήρησε τη δυνατότητα αποφυγής της χειρουργικής επέμβασης, προκειμένου να μειώσει το χρόνο επιστροφής του στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ήθελε να χειρουργηθεί. Επιπλέον, έθεσε στο τραπέζι τη δυνατότητα να φορέσει επίδεσμο, προσπαθώντας να θωρακίσει τον τραυματισμένο αστράγαλο, και να μπορέσει έτσι να βγει στον αγωνιστικό χώρο το συντομότερο δυνατό. Οι γιατροί της Ρεάλ Μαδρίτης τον προειδοποίησαν απ’την πρώτη στιγμή για τις πιθανές συνέπειες αυτής της απόφασης.

Οι πόνοι θα συνεχίσουν και θα’ναι η γνώμη των Van Dijk και De Prado αυτή που θα’χει στο τέλος ένα καθοριστικό βάρος στην απόφαση που θα πάρει ο Bale για το πέρασμά του ή όχι απ’το χειρουργείο. Αυτό για το οποίο προσπαθούν να πείσουν τον Ουαλό είναι ν’αφήσει στην άκρη την ιδέα να βάλει επίδεσμο στο πόδι για να μπορέσει να παίξει άμεσα. Μεγάλος κίνδυνος.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.