News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Morientes και Kiko βλέπουν μια Μαδρίτη πιο επικίνδυνη χωρίς το BBC

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Της Laura Rubio

Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές πιστεύουν ότι ο Lucas μπορεί να κάνει περισσότερη ζημιά στην Ατλέτικο



Kiko Narvaez και Φερνάντο Μοριέντες έχουν αναμετρηθεί στο πρώτο ντέρμπι της εβδομάδας. Ο Kiko ήταν μια δημοφιλής μορφή στο Estadio Vicente Calderón κατά την εποχή του εκεί απ’το 1993 μέχρι το 2001, ενώ ο Morientes πέρασε επίσης οκτώ σεζόν με τους Blancos. Και οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές τέθηκαν αντιμέτωποι σ’ένα συναρπαστικό τεστ που έχει εξετάσει τις γνώσεις τους στο πρωτάθλημα, στο οποίο το αποτέλεσμα πήγε στην rojiblanco πλευρά. Ο atlético επιβλήθηκε οριακά του madridista με 6-5.

Τόσο ο Kiko και όσο κι ο Fernando υπενθύμισαν μεγάλες στιγμές τους ως παίκτες, ανέλυσαν τα κλειδιά του ντέρμπι και τόλμησαν να δώσουν μια πρόβλεψη για το επόμενο Σάββατο.

- Φαβορί η Ατλέτικο;

Kiko: "Ναι ... οριακά, αλλά είναι φαβορί. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στο Καλντερόν και είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Επιπλέον, υπάρχει επίσης η υποχρέωση να πάρει τους τρεις βαθμούς, διότι αν όχι, η Μαδρίτη θα βρεθεί με μεγάλη διαφορά".

Μοριέντες: "Η Ατλέτικο δεν είναι το φαβορί, γιατί αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό και στα διαφορετικά παιχνίδια η Μαδρίτη τα πάει πολύ καλά".

- Griezmann;

Kiko: "Ναι παίζει. Όπως είπε ο Varane έχει μόνο ένα χτύπημα. Η αμφιβολία είναι στο που θα παίξει ο Κόκε. Εγώ θα τον έβαζα στο κέντρο, γιατί εναντίον των Μπάγερν και Μπάρτσα έπαιξε εκεί και τα πήγε πολύ καλά".

- Morata;

Μοριέντες: «Είναι μια πολύ σημαντική απουσία. Τώρα είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας. Ο Álvaro προσφέρει πολλά τόσο ως βασικός όσο κι ως αναπληρωματικός».

- Με το BBC ή χωρίς το BBC;

Μοριέντες: "Εγώ θα έπαιζα με τον Lucas. Πιστεύω ότι ένα 4-2-3-1 είναι καλύτερο για να αντιμετωπίσει την Atleti και καλύτερα χωρίς το BBC".

Kiko: "Προτιμώ να παίξει το BBC παρά ο Lucas. Αλλά το καλύτερο είναι που παίζουν χωρίς τον Casemiro. Πιστεύω ότι έτσι η ομάδα οπισθοχωρεί περισσότερο πριν προλάβεις να περάσεις τη μεσαία γραμμή".

- Εξέταση για τον Ζιντάν ή τον Cholo;

Μοριέντες: «Για τον Ζιντάν δεν είναι ένα τεστ. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν μέχρι τώρα. Είναι ένα παιχνίδι για να αναλυθεί και να δούμε πώς λειτουργεί».

Kiko: "Η δοκιμή είναι για τον Ζιντάν, πιστεύω ότι αυτή η σεζόν είναι της επιβεβαίωσής του. Είναι η στιγμή που ο Ζιντάν πρέπει να πείσει".

- Παίκτης του αντιπάλου;

Μοριέντες: "Godin".

Kiko: "Casemiro και Modric".


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.