News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Marcelo: «Συμπληρώνω 10 χρόνια χαράς»

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

«Το να σκοράρω σε δύο τελικούς Champions League και να τους κερδίσω είναι ανεκτίμητο. Το θυμάμαι κι ανατριχιάζω»

«Πέρασαν όλα πολύ γρήγορα, αλλά ήταν υπέροχα», είπε ο Βραζιλιάνος.



Ο Marcelo έδωσε μια συνέντευξη στο Realmadrid TV και Realmadrid.com λόγω της δέκατης επετείου του απ’την παρουσίαση του ως madridista. Ο δεύτερος αρχηγός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τον καιρό που έζησε στο κλαμπ των ονείρων του. «Ήρθα 18 ετών και ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία επειδή το να’ρχομαι σ’ένα σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι πολύ μεγάλη, είναι δύσκολο σ’αυτήν την ηλικία, αλλά ήταν όλα υπέροχα και συμπληρώνω 10 χρόνια χαράς».


"Ήρθα εδώ πολύ νέος και με λίγο φόβο, αλλά ήταν όλα καταπληκτικά. Μου φέρθηκαν όλοι πολύ καλά και στην Ciudad Deportiva με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Αυτά τα δέκα χρόνια έχουν περάσει πολύ γρήγορα, αλλά ήταν όλα υπέροχα".

Δώδεκα τίτλοι ως madridista

«Όταν έφτασα ήθελα να κατακτήσω τίτλους, να παίζω και να’μαι βασικός στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το έχω πετύχει αν κι όταν φτάνεις στη Ρεάλ Μαδρίτης μαθαίνεις να παλεύεις για όλους τους τίτλους που παίζεις. Κέρδισα μερικούς τίτλους κι ελπίζω να κερδίσω πολλούς περισσότερους».

Ένας απ’τους ξένους με τα περισσότερα παιχνίδια στο club

"Είναι μια μεγάλη περηφάνια να’μαι κοντά στον αριθμό των αγώνων του Ρομπέρτο ​​Κάρλος και του Alfredo Di Stefano. Ο Ρομπέρτο ​​Κάρλος, όπως γνωρίζετε όλοι, είναι το είδωλό μου και το να’σαι κοντά στο είδωλό σου στο επάγγελμά σου είναι ανεκτίμητο. Το να’μαι κοντά στον Di Stefano ήταν επίσης ξεχωριστό, αλλά πάω παιχνίδι με το παιχνίδι και προσπαθώ να κερδίσω κάθε τίτλο δυνατό".

Η αξέχαστη στιγμή του

"Έχουν υπάρξει αρκετές: όταν έφτασα, όταν έκανα το ντεμπούτο μου, όταν σκόραρα το πρώτο μου γκολ ... Παρ 'όλα αυτά, η στιγμή που με έχει αφήσει άφωνο για μια εβδομάδα ήταν το δέκατο. Είχε περάσει πολύς καιρός που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κερδίσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο και ήταν μια αξέχαστη στιγμή, όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη".

"Το να σκοράρω ένα γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ξεχωριστό, αλλά το να το κάνω σε δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ (σκόραρε ένα γκολ στη Λισαβόνα κι ένα άλλο στην διαδικασία των πέναλτι στο Μιλάνο) και να τους κερδίσω είναι ανεκτίμητο. Κάθε φορά που βλέπω αυτά τα δύο παιχνίδια ανατριχιάζω. Η οικογένειά μου ενθουσιάζεται επίσης όταν τα βλέπει και είναι κάτι που θα διαρκέσει μια ζωή".

Το ντεμπούτο toy στο Riazor

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι μου και μπήκα στο δεύτερο ημίχρονο. Το θυμάμαι σα να’ταν χθες και ήταν μία απ’τις πιο όμορφες μέρες από τότε που έφτασα στη Μαδρίτη. Έκανα ζέσταμα με τον Ronaldo Nazario και μπήκαμε μαζί στο γήπεδο. Ήταν κάτι εντυπωσιακό, αν κι όχι απόλυτα, γιατί χάσαμε το παιχνίδι. Παρόλα αυτά μπόρεσα να κάνω το ντεμπούτο μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, την ομάδα των ονείρων μου».

Αρχηγία

"Περισσότερο από μια υπερηφάνεια είναι μια ευθύνη. Πρέπει να διδάξεις πολλά πράγματα στα παιδιά και να δίνεις το παράδειγμα. Προσπαθώ να δίνω το μέγιστο σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση για να μάθω επίσης απ’τους συμπαίκτες και να διδάξω πράγματα στους νέους".

Ένας ακόμα canterano

"Το λέω αυτό γιατί συνήθως στα 18 αποτελείς μέρος της Castilla κι εγώ έπαιξα στην πρώτη ομάδα. Ο σύλλογος μου έχει διδάξει πολλά πράγματα. Να εκτιμώ τους οπαδούς και τον κόσμο που το έχει ανάγκη, επειδή αυτός ο σύλλογος βοηθά πολλούς ανθρώπους. Σε κάθε μέρος που πας να συνειδητοποιείς ότι αυτό το κλαμπ δεν είναι μεγάλο μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την βοήθεια στον κόσμο".

Το νούμερό του

«Όταν έφτασα μπορούσα να επιλέξω μεταξύ του 12, του 16 και του 20. Τελικά επέλεξα το 12, διότι είναι η ημέρα που γεννήθηκα, στις 12 Μαΐου, κι από τότε το φοράω και δεν προτίθεμαι ν’αλλάξω».

Μήνυμα προς τους οπαδούς


"Θα δώσουμε το μέγιστο σε κάθε σεζόν σε κάθε παιχνίδι και θα παλέψουμε για κάθε τίτλο. Θα το κάνουμε με μεγάλη χαρά και δουλειά στις προπονήσεις για να φτάσουμε καλά στα παιχνίδια και με την υποστήριξή σας, θα κερδίσουμε σίγουρα πολλά περισσότερα".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.