News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Lucas Vázquez: "Το BBC πρέπει να βοηθάει στην άμυνα"

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ο μέσος της Μαδρίτη αναλύει την τωρινή κατάσταση της ομάδας του



Ο Lucas Vázquez ανέλυσε την τωρινή κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης στα μικρόφωνα του "El Partidazo" του Cadena COPE και μίλησε επίσης για τον Leo Messi και τον επόμενό αντίπαλό τους, την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το BBC

«Μια ομάδα βασίζεται στο να δουλεύουν όλοι. Το BBC και η μεσαία γραμμή πρέπει να βοηθούν στην άμυνα για να μην δεχόμαστε τόσα γκολ. Δεν έχει σημασία αν μας φαίνεται καλά ή που το BBC είναι άθικτο. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει κι εμείς πρέπει να προπονούμαστε».

Κριστιάνο Ρονάλντο

"Ο Κριστιάνο είναι γενναιόδωρος. Έχει πάντα λεπτομέρειες με τους εργαζόμενους και τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης".

Το καθεστώς του, του αναπληρωματικού

"Το να θυμώνεις που δεν παίζεις είναι άχρηστο. Πρέπει να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να βοηθάς την ομάδα όταν μπαίνεις. Ο Ζιντάν μιλά μαζί μου. Μου λέει ότι μ’εμπιστεύεται κι ότι του αρέσω ως παίκτης. Είμαι τυχερός. Κάνω ό, τι μου αρέσει περισσότερο κι επιπλέον με πληρώνουν γι’αυτό".

Το μέλλον του

"Δεν ξέρω τι θα συμβεί σε 2 ή 3 χρόνια, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης".

Η απουσία του Kroos

"Ο Kroos είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε γι'αυτόν. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα και πολλή εμπιστοσύνη σ’αυτή για να κάνουμε ένα σπουδαίο μήνα".

Η Ατλέτικο του Simeone

"Στα μεγάλα παιχνίδια δίνουμε πάντα ένα συν, και σίγουρα στο ντέρμπι εναντίον της Ατλέτικο, το κάνουμε. Ο Simeone είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής. Στο πρωτάθλημα μας κοστίζει να κερδίσουμε τα παιχνίδια εναντίον της Ατλέτικο".

Leo Messi

«Τι να πω για τον Μέσι ... Βρίσκεται πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και στην Sevilla έκανε ματσάρα».

Η εκλογή του Donald Trump


«Σχολιάσαμε πριν την προπόνηση ότι μας εξέπληξε. Εδώ ο μόνος πρόεδρος του Λευκού Οίκου είναι ο Florentino Pérez».

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.