News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Κροατική σύνδεση»

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Του Pablo Polo

Modric και Kovacic ήταν υπεύθυνοι για την αναχαίτιση της Ατλέτικο και για να ξεκινούν και το παιχνίδι των λευκών

Ο Zizou χρησιμοποίησε την τακτική: οι Κροάτες σε διπλό άξονα μπροστά στις απουσίες των δύο κλειδαριών του: Kroos και Case



Ο Zizou χρησιμοποίησε την τακτική μπροστά στις απουσίες των Kroos και Casemiro. Στο τέλος αποδείχτηκε, προς έκπληξη κάποιων, ότι πρόκειται επίσης να’ναι προπονητής, κι όχι μόνο ένας καλός διαχειριστής ομάδων. Έπρεπε να κάνει ένα σχέδιο για να καλύψει αυτήν την περιοχή του γηπέδου και η κίνηση πήγε τέλεια.

Η δουλειά θα μοιράζονταν στην κροατική σύνδεση: Modric και Kovacic. Η αναμέτρηση του Καλντερόν ήταν μια δοκιμασία φωτιάς. Εάν υπάρχει ένα κέντρο που σε πνίγει και σε πιέζει, αυτό ήταν της Ατλέτικο, και έλειπαν οι δύο ειδικοί στην αντιμετώπιση σ’εκείνη την περιοχή του γηπέδου με τις μοιρασμένες μπάλες: ο Βραζιλιάνος κι ο Γερμανός, και οι δύο τραυματίες.

Και οι Κροάτες ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω. Συνεπικουρούμενοι καλά απ’τους Lucas Vázquez, Μπέιλ και τον ίδιο τον Isco, κέρδισαν τη μεσαία γραμμή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η δουλειά τους ήταν αξιέπαινη και τα στοιχεία είναι εκεί: ο Kovacic ήταν ο τρίτος παίκτης που έτρεξε περισσότερο απ’τη Μαδρίτη, 10,64 χιλιομέτρων, πίσω απ’τον Lucas Vázquez και τον Carvajal, και στην διανομή του παιχνιδιού, είχε ένα 90% αποτελεσματικότητας στην μπάλα κι ανάκτησε επτά μπάλες. Ο Modric, εν τω μεταξύ, είχε ένα 89% αποτελεσματικότητας στην πάσα και ήταν ο παίκτης της Μαδρίτης που ανάκτησε περισσότερες μπάλες, με εννέα. Με περισσότερες υποχρεώσεις στα μετόπισθεν απ’το συνηθισμένο, έφτασε λιγότερο στην περιοχή, αλλά το έκανε πάντα με κίνδυνο, ειδικά με ένα σουτ που σταμάτησε ο Oblak.

Λούκα και Kovacic συνδυάστηκαν μπροστά απ’την άμυνα, έβαλαν τις φόρμες εργασίας πήγαν κι επιτέθηκαν στο Καλντερόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003201501304

@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.